Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

LIAA aicina uzņēmējus piedalīties Latvijas un Francijas uzņēmēju biznesa konferencē

Šī gada 22. martā festivāla „Francijas Pavasaris” ekonomiskās programmas ietvaros notiks Francijas un Latvijas uzņēmēju biznesa konference, kurā piedalīsies vairāk kā 60 ietekmīgi Francijas administrācijas un lielo uzņēmumu pārstāvji.

Konferences dalībnieki diskutēs par tādām aktuālām tēmām kā iekšējais patēriņš un ieguldījumi nekustamajā īpašumā, enerģētika, Latvijas reģionu kompetences un konkurētspēja, Valsts un privātā partnerība, infrastruktūras projekti un to finansēšana, būvniecība, transports, loģistika un citiem aktuāliem jautājumiem. Konferences ietvaros paredzētas arī abu valstu uzņēmēju divpusējās tikšanās.

Latvijas uzņēmēji aicināti pieteikties dalībai konferencē, aizpildot pieteikuma anketu festivāla „Francijas pavasaris” interneta mājas lapā www.francijaspavasaris.lv. Plašāku informāciju par pasākumu iespējams iegūt arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) interneta mājas lapā www.liaa.gov.lv.

Festivāla ekonomiskā programma notiks laika posmā  no 2007.gada 22.marta līdz 2007.gada 21.jūnijam. Tās mērķis ir veicināt sadarbību starp Latvijas un Francijas uzņēmējiem. Pasākumus abu valstu uzņēmējiem organizē LIAA sadarbībā ar Francijas vēstniecības Latvijā ekonomisko pārstāvniecību un citiem sadarbības partneriem Latvijā un Francijā.

Valsts vizītes Francijā 2005. gada novembrī, kas notika Latvijas festivāla Francijā “Pārsteidzošā Latvija” ietvaros, Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe Freiberga un Francijas Republikas prezidents Žaks Širaks kā atbildes pasākumu turpmākai Latvijas un Francijas sadarbības veicināšanai pieteica Francijas festivālu Latvijā „Francijas pavasaris Latvijā 2007”, kuram jānotiek astronomiskā pavasara laikā no 21. marta līdz 21. jūnijam. Festivālā plānota plaša kultūras un ekonomiskā programma, kuras norises ģeogrāfija aptvers Rīgu un Latvijas pilsētas: Cēsis, Daugavpils, Jelgava, Jūrmala, Kuldīga, Liepāja, Skrunda, Talsi, Valmiera, Valka, Ventspils u.c.

Papildu informācija:
LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Tālrunis: 7039422

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses