Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lielākie nodokļu parādnieki decembra sākumā budžetam bija parādā 46,413 miljonus latu

Lielākie nodokļu parādnieki decembra sākumā valsts budžetam bija parādā 46,413 miljonus latu, kas ir par 239 tūkstošiem latu vairāk nekā novembra sākumā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotā informācija par parādiem, kuru summa pārsniedz 300 tūkstošus latu.

Vairāk nekā 300 tūkstošus latu decembra sākumā budžetam bija parādā 63 uzņēmumi un privātpersonas, kas ir par diviem mazāk nekā pirms mēneša.

Lielākā nodokļu nemaksātāja tāpat kā pirms mēneša ir "Centra ekspedīcija" ar 6,017 miljonu latu parādu. Tam seko "Baltijas mežu eksports" ar 2,315 miljonu latu parādu. Trešais lielākais nodokļu parādnieks tāpat kā novembra sākumā bija Agris Krūze, kura parāds valsts budžetam 1.decembrī saniedza 1,968 miljonus latu.

Ceturtajā vietā ir uzņēmums "Korna V" ar 1,632 miljonu latu nodokļu parādu, bet piektajā - uzņēmums "Grupa Media" ar 1,341 miljona latu parādu.

Lielāko nodokļu parādnieku saraksta pirmajā desmitniekā novembrī ir iekļuvusi kompānija "Konti", kas ar 1,198 miljonu latu parādu 1.decembrī ierindojās sestajā vietā.

Savukārt septītajā vietā decembra sākumā ierindojās privātpersona Ģirts Leimanis, kura parāds budžetam, pēc VID datiem, ir 1,198 miljoni latu. Seko kompānija "Dzirnulejas pluss" ar nodokļu parādu 1,073 miljoni latu, "GS Nekustamie Īpašumi" ar 1,061 miljona latu parādu, un pirmo desmitnieku noslēdz "Mets Pluss", kuras parāds ir 1,046 miljoni latu.

Kopumā budžetam vairāk nekā vienu miljonu latu decembra sākumā parādā bija 11 uzņēmumi un privātpersonas, kas ir par vienu vairāk nekā novembra sākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses