Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

"L&T" par 28% vēlas palielināt maksu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "L&T" par 28% vēlas palielināt maksu sadzīves atkritumu apsaimniekošanai Rīgā, aģentūrai BNS pastāstīja "L&T" direktors Reinis Ceplis.

Viņš stāstīja, ka uzņēmums par viena kubikmetra atkritumu apsaimniekošanu līdzšinējo 4,57 latu vietā nākotnē vēlas saņemt 5,85 latus, tādējādi Rīgas iedzīvotāju maksa par atkritumu izvešanu līdzšinējo 64 santīmu vietā mēnesī palielinātos līdz 82 santīmiem.

Ceplis paskaidroja, ka uzņēmumam jāpalielina tarifi, jo no 1.oktobra par 28% palielināsies Rīgas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma "Getliņu Eko" atkritumu apglabāšanas tarifs.

"L&T" direktors sacīja, ka šogad maijā kompānija Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulatoram iesniedza sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifu palielināšanas projektu, kurā plānoja palielināt tarifu līdz 5,92 latiem, bet šonedēļ to precizēja, samazinot plānoto tarifu līdz 5,82 latiem. Lai palielinātu tarifus, uzņēmumam jāsaņem Rīgas pilsētas sabiedrisko pakalpojumu regulatora piekrišana.

Pēdējo reizi "L&T" palielināja atkritumu apsaimniekošanas tarifu pērnā gada 1.jūlijā.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumā "L&T" no 1.jūlija apvienosies vides apsaimniekošanas kompānija "L&T Hoetika" un īpašumu uzturēšanas uzņēmums "L&T Serviss". Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Somijas kompānija "L&T Improvement Oy".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses