Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Meļņiks no 17.maija sāks pildīt "PrivatBank" padomes locekļa pienākumus

Uzņēmējs Vasilijs Meļņiks PrivatBank akcionāru sapulcē pirmdien ievēlēts par bankas padomes valdes locekli, un šos pienākumus viņš sāks pildīt 17.maijā, liecina bankas paziņojums NASDAQ OMX Riga.V.Meļņikam nepieder PrivatBank akcijas.Padomē vēl ievēlēti Jurijs Pikušs, Viktors Samarins, Timurs Novikovs, Jurijs Kandaurovs.

Kā teikts bankas paziņojumā jaunais padomes loceklis V.Meļņiks ir Latvijas Valsts prezidenta ārštata padomnieks sadarbībai ar uzņēmējiem, ir SIA _Baltijas marka_ valdes priekšsēdētājs, SIA _EiroBelTransit_ valdes priekšsēdētājs, SIA North Hub Fuel valdes loceklis, SIA _Dubultu jahtu centrs _valdes priekšsēdētājs, SIA _Chrisal Baltia_ valdes priekšsēdētājs, SIA _Graphical Paper_ valdes locekli, SIA _Biznesa centrs Zaķusala _valdes priekšsēdētājs, SIA _Kļavu centrs_ valdes loceklis, SIA _Eiroāzija _valdes priekšsēdētājs.Tāpat viņš ir Latvijas-Krievijas sadarbības padomes līdzpriekšsēdētājs, bet iepriekš bijis Latvijas Ministru prezidenta padomnieks ekonomikas un tranzīta jautājumos.

Tāpat banka lēmusi palielināt bankas pamatkapitālu līdz 40 470 000 latu.

BNS dati liecina, ka pēc aktīvu apmēra PrivatBank pagājušā gada beigās bija 15. lielākā no 27 Latvijas bankām. Aģentūra atsaucas uz Latvijas Komercbanku asociācijas datiem, kuros gan nav ierindota Parex banka, kas 2008.gada rudenī bija otrā lielākā Latvijas banka pēc aktīviem. Ukrainas PrivatBank ir Latvijas bankas lielākā akcionāre.

PrivatBank auditētie zaudējumi 2009.gadā bija 14,434 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses