Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Nodegušā "Supernetto" telpu īpašnieki saņems apdrošināšanas atlīdzību īpašuma atjaunošanai

Šorīt nodegušā veikala „Supernetto” telpu īpašnieki par ugunsgrēka radītajiem zaudējumiem no apdrošinātājiem „ERGO Latvija” saņems atlīdzību īpašuma atjaunošanai.

Brīvības gatvē 404 esošā „Supernetto” veikala un bistro „Globuss” ēkas īpašnieki bija apdrošinājuši savu īpašumu un tajā esošās tehniskās iekārtas, mēbeles un preces. Pēc šī rīta postošā ugunsgrēka, kura laikā gandrīz pilnībā nodegušas visas veikala un bistro telpas, tika veikts operatīvs zaudējumu izvērtējums. „ERGO Latvija” eksperti postījumus novērtējuši kā pilnīgu zaudējumu un attiecīgi telpu īpašniekiem tiks izmaksāta pilna atlīdzība, par kādu bija apdrošināts īpašums. Telpu īpašnieki saņemto atlīdzību izmantos, lai operatīvi uzsāktu telpu atjaunošanas darbus.

„Ar uzņēmumu „Globuss grupa” sadarbojamies jau vairākus gadus un šis ir uzskatāms piemērs tam, kā uzņēmumā noris mērķtiecīga un profesionāla risku vadība. Protams, apdrošināšanas polise nevar glābt no negadījumiem, tomēr tā var palīdzēt ar nelielām iemaksām segt lielas izmaksas nelaimju gadījumos. Šajā gadījumā uzņēmums, kurš par šī nekustamā un kustamā īpašuma apdrošināšanu maksāja ap 600 latiem gadā, saņems atlīdzību īpašuma atjaunošanai. Ja uzņēmums būtu apdrošinājis arī uzņēmējdarbības pārtraukumu, tad saņemtu atlīdzību par neiegūto peļņu un fiksētajām izmaksām, kamēr noris atjaunošanas darbi,” komentē „ERGO Latvija” valdes locekle Ingrīda Ķirse.

Uzņēmums ”Globuss grupa” apdrošināšanas sabiedrībā „ERGO Latvija” bija apdrošinājis ēku, kā arī tajā esošo kustamo īpašumu.

Telpu nomnieka „Supernetto” kustamais īpašums „ERGO Latvija” nav apdrošināts.

Informāciju sagatavoja:
Karīna Puga
ERGO Latvija sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. 67081941
E-pasts [email protected]

Uzziņai:
ERGO Latvija un ERGO Latvija dzīvība ir apdrošināšanas sabiedrības, kas savu darbību uzsāka 2001.gadā, apvienojot vairākas Latvijas apdrošināšanas tirgū strādājošas apdrošināšanas sabiedrības - Rīgas Fenikss, Alterna un Latgarants.
Šobrīd ERGO ir plašākais pārdošanas tīkls Latvijā ar 7 reģionālajiem centriem, kas koordinē 78 birojus, 42 aģentūrām, 408 apdrošināšanas starpniekiem, kā arī pārstāvību 48 brokeru sabiedrībās un 6 bankās. ERGO sniedz daudzpusīgu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu – gan risku apdrošināšanā, gan dzīvības apdrošināšanā.
ERGO Latvija AAS un ERGO Latvija Dzīvība AAS pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību ERGO, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 22 Eiropas valstīs. Apdrošināšanas grupas mītne ir Diseldorfā, Vācijā un tās lielākais akcionārs ir starptautiskā pārapdrošināšanas sabiedrība Münich Re. ERGO apdrošināšanas grupa ieņem pirmo vietu Eiropā veselības un juridisko pakalpojumu apdrošināšanas jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Igaunija apsteigs Latviju?

Latvija, līdzīgi kā daudzas Eiropas valstis, saskaras ar būtiskām demogrāfiskajām problēmām, kuru sekas būs jūtamas nākamajās desmitgadēs. Dzimstības līmenis nav pietiekams, lai kompensētu iedzī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses