Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Nordea" Latvijas filiāles peļņa deviņos mēnešos - Ls 15 miljoni

"Nordea" bankas Latvijas filiāle šogad pirmajos deviņos mēnešos strādāja ar 15 miljonu latu peļņu pēc nodokļu nomaksas, kas ir par 22% vairāk nekā pērn šajā laikā, žurnālistiem pastāstīja filiāles vadītājs Valdis Siksnis.

"Neraugoties uz tirgus tendencēm, ka banku peļņa samazinās, mēs esam spējuši uzrādīt pretēju tendenci un palielināt peļņu," sacīja Siksnis.

Bankas kopējie ieņēmumi deviņos mēnešos pieauga par 35% - līdz 35 miljoniem latu, bet kopējie izdevumi palielinājās līdz 12,6 miljoniem latu, kas ir par 34% vairāk nekā pirms gada.

"Nordea" filiāles Latvijā kopējie aktīvi septembra beigās bija 2,2 miljardi latu, kas ir par 44% vairāk nekā pērn septembra beigās.

Kredītos filiāle septembra beigās bija izsniegusi divus miljardus latu, kas ir pieaugums gada laikā par 44%, bet noguldījumos piesaistījusi 392 miljonus latu - par 18% vairāk. Uzkrājumus nedrošiem kredītiem septembra beigās banka bija izveidojusi 2,3 miljonu latu apjomā.

""Nordea bankas līdzšinējā pragmatiskā un konservatīvā politika ļauj mums arī nākotnē būt pārliecinātiem par mūsu ilgtermiņa attīstības plāniem. Mēs turpināsim veidot vēl ciešākas attiecības ar saviem privātajiem un korporatīvajiem klientiem," uzsvēra Siksnis.

"Nordea" Latvijas filiāle ir ceturtā lielākā starp Latvijā strādājošajām bankām. Latvijā kopumā darbojas 25 bankas, tostarp piecas ārvalstu banku filiāles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses