Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: A/s "DnB NORD Banka" kļūst par biedru visās Baltijas fondu biržās

2009. gada 2. martā AS DnB NORD Banka ir apstiprināta par biedru NASDAQ OMX fondu biržās Viļņā un Tallinā. AS DnB NORD Banka jau ir NASDAQ OMX fondu biržas Rīgā biedrs un tagad kļuvusi par uzņēmumu ar vienotā Baltijas biedra statusu.

„Viena no šī gada DnB NORD Bankas biznesa prioritātēm ir investīciju produktu un pakalpojumu klāsta pilnveidošana un attīstība, tādējādi vienotais Baltijas biržu biedra statuss nostiprina DnB NORD Bankas pozīcijas Baltijas reģionā, sniedzot vēl plašākas un ātrākas tirdzniecības iespējas ar finanšu instrumentiem”, stāsta AS DnB NORD Bankas finanšu tirgus pārvaldes vadītājs Uldis Bušs.

Par banku

AS DnB NORD Banka ir viena no vadošajām universālajām bankām Latvijā, kas, apvienojot mātes banku - Ziemeļvācijas lielākās bankas NORD/LB un Norvēģijas vadošās bankas DnB NOR - zināšanas, pieredzi un infrastruktūru, sniedz klientiem – fiziskām un juridiskām personām – izdevīgus finanšu risinājumus, individuālu attieksmi un augstas kvalitātes servisu.

AS DnB NORD Banka ir izveidojusi divus meitas uzņēmumus - līzinga kompāniju SIA DnB NORD Līzings un ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrību DnB NORD Fondi.

Neskatoties uz saspringto globālo un pašmāju ekonomisko situāciju, AS DnB NORD Banka turpina ilgspējīgu attīstību, ieņemot stabilu vietu Latvijas lielāko banku vidū.

Papildu informācija:
Teika Lapsa,
DnB NORD Banka Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
Mob.tālr. 29 16 15 61
E-pasts [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses