Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Atvērta pirmā "Parex bankas" darbinieku mākslas darbu izstāde - No cipariem līdz krāsām

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzeja telpās Rīgā, Antonijas ielā 1, 19. septembrī plkst.18.00 svinīgi tiks atvērta pirmā Parex bankas darbinieku radīto mākslas darbu izstāde „No cipariem līdz krāsām”. Izstādes izveidošanai un veiksmīgai norisei finansiāli atbalstu sniedza Parex banka.

„Mēs esam radošu cilvēku grupa, kurus apvieno divas būtiskas dzīves jomas: darbs un vaļasprieks. Par savu darba vietu ar lepnumu saucam Parex banku, un ar radītprieka dzirksti acīs stāstām par savu vaļasprieku – mākslu.

007.gada Ziemassvētku laikā dzima ideja par izstādi, un, laikam ritot, tā kļuva par mērķi. Tagad kopīgais sapnis ir īstenots. Mēs pateicamies bankas vadībai par atsaucību, līdzfinansējot pirmo Parex bankas darbinieku gleznu izstādi. Novēlam, lai ikviens rod tīkamas emocijas, kuras palīdz izvēlētajā ceļā uz veiksmi!,” rakstīts izstādei veltītajā bukletā.
Kopumā izstādē ir pārstāvēti 11 Parex bankas darbinieki ar vairākiem desmitiem dažādu mākslas žanru darbiem – eļļas gleznām, akvareļiem, grafikām, tekstilu un rotas lietām. Izstāde apmeklētājiem būs atvērta no 20.septembra līdz 18.oktobrim. Muzejs ir atvērts otrdienās, trešdienās, piektdienās un sestdienās no plkst. 11.00 līdz plkst. 17.00, ceturtdienās no plkst. 11.00 līdz plkst.19.00. Pirmdienās un svētdienās muzejs ir slēgts. Tāpat muzejs apmeklētājiem ir slēgts katra mēneša pēdējā piektdienā.

Laipni aicinām apmeklēt pirmo Parex bankas darbinieku radīto mākslas darbu izstādi „No cipariem līdz krāsām”, kas atrodas Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā Rīgā, Antonijas ielā 1.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,34 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses