Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Auto līzings bez pirmās iemaksas

Neskatoties uz izmaiņām līzinga tirgū, Latvijas uzņēmumiem joprojām ir iespēja saņemt auto līzingu bez pirmās iemaksas.

Autoparku vadības uzņēmums Transporent piedāvā pārņemt jau gatavu auto līzingu ar noteiktu automašīnas lietošanas termiņu un nobraukumu, neprasot no uzņēmumiem pirmās iemaksas. Pie tam, tas nav tikai finansējums - šajā līzingā ietilpst OCTA un KASKO apdrošināšanas, ikgadējie nodokļi un maksa par tehnisko apskati. Tāpat šo komplektu par salīdzinoši nelielu ikmēneša piemaksu ir iespējams papildināt ar automašīnas apkopēm, normāla nolietojuma remontdarbiem, riepu servisu un diennakts palīdzību uz ceļa visā Baltijā.

"Analizējot Latvijas uzņēmumu autoparkus, bieži vien izrādās, ka parkā ir trīs, piecus un vairāk gadus vecas automašīnas, kas savu laiku jau ir nokalpojušas un uzņēmumam nes zaudējumus - remontu izmaksas strauji pieaug un šīs automašīnas ar vien ilgāk stāv servisā, tā vietā, lai strādātu. Ir pienācis laiks mainīt veco auto, bet ir tik grūti to pārdot, kā arī tirgū vairs nav draudzīgu līzinga nosacījumu jaunam. Tāpēc Transporent ir sagatavojis piedāvājumu vairāk kā 50 mazlietotām automašīnām, kuras iespējams nomāt bez pirmās iemaksas un ietaupīt izmaksas visā nomas periodā", skaidro Transporent direktors Arnis Jaudzems. Nav aizmirsts arī par otru pusi - Transporent noteikti palīdzēs pārdot veco uzņēmuma auto.

Aktuālais piedāvājums ir apskatāms Transporent mājas lapā www.transporent.lv. Papildu informācija pa bezmaksas tālruni 80009999.

Par Transporent
Transporent ir pirmais uzņēmums Baltijā, kas uzsāka korporatīvo klientu autoparku vadību. Jau ilgāk nekā desmit gadus mēs apkalpojam un konsultējam Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu. Transporent patlaban apkalpo vairāk nekā 2000 transporta līdzekļu un sadarbojas ar vairāk nekā 200 piegādātājiem. Šobrīd uzņēmumā strādā 30 darbinieki ar profesionālu pieredzi autoparku vadībā, uzturēšanā un modernizēšanā. Mūsu pārstāvniecības atrodas Latvijā (Rīga, Cēsis, Kuldīga, Rēzekne), Lietuvā (Viļņa, Kauņa) un Igaunijā (Tallina). Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.transporent.lv

Papildus informācija: Anta Lapa, tālr. 67819500, e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses