Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: BIGBANK palielina latu depozītu procentu likmes līdz 12,6%

BIGBANK Latvijas filiāle paaugstinājusi termiņnoguldījumu procentu likmes latiem līdz 12,6% gadā, tādā veidā saglabājot līderpozīcijas Latvijas tirgū un garantējot saviem klientiem labākos nosacījumus noguldījumiem.

„BIGBANK darbība galvenokārt vērsta uz to, lai piedāvātu saviem klientiem labākas depozītu procentu likmes gan eiro, gan latos. Mēs regulāri sekojam līdzi izmaiņām finanšu tirgū un citu banku piedāvājumiem, lai nodrošinātu izdevīgākās likmes,” norāda BIGBANK Latvijas filiāles vadītājs Juris Pūce.

BIGBANK termiņnoguldījumi ir drošs un ērts naudas ieguldīšanas veids. Termiņnoguldījumus līdz 50 000 EUR (35 140 LVL) 100% apmērā garantē Igaunijas valsts (Igaunijas Republikas Valdības Garantiju fonds). Klientam nav jāatsakās no savas līdzšinējās bankas, jo nav nepieciešams atvērt norēķinu kontu BIGBANK, turklāt pakalpojums tiek sniegts bez papildu maksas. BIGBANK pieejamie noguldījuma termiņi ir no 1 mēneša līdz 5 gadiem. Naudu iespējams noguldīt gan eiro, gan latos, minimālā termiņnoguldījumu summa ir 200 lati vai 1000 eiro, savukārt viena gada termiņnoguldījumu procentu likmes ir 12,6% latiem un 8,2% eiro.

BIGBANK ir viena no lielākajām bankām Baltijas valstīs, kas specializējas patēriņa kreditēšanā un termiņnoguldījumu pieņemšanā. BIGBANK ir viena no rentablākajām bankām Baltijā – tās peļņa 2007.gadā bija 11,3 miljoni eiro, pateicoties kam grupas pašu kapitāla atdeve (ROE) veidoja 45,2%. Šī gada 9 mēnešos BIGBANK peļņa bija 7,5 miljoni eiro.

Papildu informācija:
Ingars Zagorskis
BIGBANK Latvijas filiāles mārketinga vadītājs
Telefons: 26151778;
E - pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses