Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: BTA īpašuma apdrošināšanas polisi saņems 384 bērnudārzi

Divas trešdaļas Latvijas pašvaldību pirmsskolas izglītības iestāžu no 105 pašvaldībām ir piekritušas pieņemt BTA dāvinājumu – īpašuma apdrošināšanas polises. Ņemot vērā, ka pašvaldību un bērnudārzu atsaucība dāvinājumam bija tik liela, BTA cer, ka šī sadarbība būs ilgstoša. Uzņēmums šobrīd neredz iemeslu, kādēļ lai šāda dāvinājuma tradīcija nevarētu būt ilgstoša.

Šā gada septembrī BTA piedāvāja iespēju visām 580 Latvijas pašvaldību pirmsskolas izglītības iestādēm kā dāvinājumu saņemt īpašuma apdrošināšanas polisi ar kopējo apdrošinājuma summu 350 miljoni latu. Apkopojot no bērnudārziem saņemtās atsauksmes, laikā no 14. līdz 23.oktobrim astoņās Latvijas lielākajā pilsētās (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Ventspilī, Rēzeknē, Valmierā, Jelgavā un Ogrē) BTA sadarbībā ar attiecīgo pilsētu vai novadu domēm rīkoja svinīgus dāvinājumu apliecinošo sertifikātu pasniegšanas pasākumus to Latvijas pašvaldību vadītājiem, kuru bērnudārzi piekrita dāvinājumam.

Jāmin, ka dažas pilsētas un novadi atteicās pieņemt dāvinājumu, piemēram, pilsētas Ventspils un Jelgava. Tam ir dažādi pamatojumi, piemēram, ilgtermiņa līgumi ar citiem apdrošinātājiem.

Gints Dandzbergs, AAS "BTA" valdes priekšsēdētājs: "Šī dāvinājuma galvenais mērķis bija atbalstīt mūsu valsti, pašvaldības šajā ekonomiski sarežģītajā laikā. Turklāt uzskatu, ka uzņēmējiem būtu jāuzņemas iniciatīva un jālīdzdarbojas, sniedzot palīdzīgu roku. Zinot, ka daudzi bērnudārzi Latvijā nav apdrošināti, BTA kā Latvijas lielākā apdrošinātāja prioritāte bija parūpēties par bērnudārzu apdrošināšanu. "

Aktīvākais reģions, no kura BTA saņēma visvairāk dāvinājumu apstiprinājumu, bija Vidzeme. Tur dāvinājumam piekrita 142 bērnudārzi no 47 pašvaldībām. Kurzemē dāvinājumu apstiprināja 99 bērnudārzi no 23 pašvaldībām, savukārt Latgalē dāvinājumu gatavojas saņemt 97 bērnudārzi no 21 pašvaldībām. Vismazāk bērnudārzu dāvinājumu saņems Zemgalē - 46 bērnudārzi no 14 pašvaldībām.

Papildus informācija:
Mārketinga un sabiedrisko attiecību departaments
Tālr.: 67025678

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses