Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Danske Bankas" pētījums: noguldītājiem šobrīd vissvarīgākā ir drošība

Danske Banka veikusi pētījumu, kurā aptaujāja savus klientus par viņu uzkrājumu mērķiem un ilgumu. Tika aptaujāti klienti, kas jau veido uzkrājumu bankas depozītā vai krājkontā. Respondentu atbildes parāda, ka būtiskākais šobrīd ir drošības aspekts. 50% aptaujāto norādījuši, ka uzkrājumu veido drošībai un neparedzētiem gadījumiem. 10% respondentu  iegulda ar mērķi gūt peļņu, savukārt 8% uzkrāj vecumdienām.

Danske Bankas piesaistīto depozītu apjoms šā gada pirmajā pusgadā, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu, pieauga par 124%, sasniedzot 114 miljonu latu atzīmi. Saskaņā ar bankas veikto pētījumu, galvenie faktori, kas nodrošinājuši straujo piesaistīto depozītu apjoma pieaugumu, ir bankas reputācija, garantijas noguldītājiem saskaņā ar Dānijas likumdošanu, kā arī konkurētspējīgās procentu likmes. Bankas klienti ir novērtējuši arī Danske Bank Grupai piešķirtos augstos kredītreitingus. 54% aptaujāto apgalvo, ka pamats izvēlei veidot uzkrājumu Danske Bankā bijusi uzticēšanās bankai un Dānijas valsts sniegtās drošības garantijas noguldītājiem. Savukārt 35% savu izvēli pamato ar augsto ienesīgumu.

Ņemot vērā klientu pieaugošo interesi par dažādām uzkrājumu iespējām, Danske Banka ir veikusi vairākus uzlabojumus pakalpojumos un E-bankas funkcionalitātē.

Veicot uzlabojumus internetbankas funkcionalitātē, nodrošināta iespēja atvērt, kā arī plašākas iespējas papildināt savu Krājkontu elektroniski. Turklāt privātpersonām līdzekļu izņemšana no Krājkonta nav iepriekš jāpiesaka –nauda pelna papildu procentus, taču Jūs saglabājat iespēju brīvi tai piekļūt.

Savukārt jaunums depozīta noformēšanā ir iespēja brīvi izvēlēties noguldījuma termiņu dienās. Vēlaties izņemt naudu no depozīta tieši vienu dienu pirms atvaļinājuma? Noguldiet uz attiecīgo dienu skaitu un saņemsiet savus noguldītos līdzekļus tieši norādītajā dienā. Minimālais depozīta termiņš ir 30 dienas.

Par Danske Banku

Danske Banka ir Dānijā reģistrētās Danske Bank filiāle Latvijā. Danske Bank Group ir lielākā banka Dānijā un viena no vadošajām finanšu institūcijām Eiropā. Danske Bank Group ir plaši pārstāvēta 14 valstīs un tai ir 5 miljoni klientu, par kuru ērtībām ikdienā rūpējas gandrīz 23 000 bankas darbinieku.

Danske Bankas mērķis ir kļūt par savu klientu labāko lokālo partneri finanšu jautājumos. Bankas darbību raksturo kvalitatīvs serviss un individuāla pieeja katra klienta vēlmēm un vajadzībām.

Papildu informācija:
Ieva Zauere
Komunikāciju nodaļas vadītāja
Danske Bank A/S filiāle Latvijā          
Tel: +371 29 485 726
E-pasts: [email protected]
www.danskebanka.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses