Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

PR: Ieguldītājiem SEB piedāvā jaunu Progresīvo depozītu eiro valūtā

SEB bankas jaunākā Progresīvā depozīta "Jaunattīstības valstu infrastruktūra" peļņas apmērs būs atkarīgs no BNP Paribas bankas pārvaldītā indeksa attīstības sekmēm. Indeksā iekļautas 40 uzņēmumu akcijas. Visi indeksā iekļautie uzņēmumi pārvalda un attīsta dažādus infrastruktūras objektus, piemēram, lidostu attīstība, dzelzceļu un metro paplašināšana, tiltu un ceļu būve un atjaunošana, komunālo sistēmu labiekārtošana un citi. Progresīvā depozīta "Jaunattīstības valstu infrastruktūra" termiņš būs divi gadi un četrpadsmit dienas. Minimālā noguldījuma summa ir 500 eiro.

Infrastruktūras attīstība ir viena no prioritārajām jomām, tāpēc, lai nodrošinātu ekonomisko izaugsmi un augstāku labklājības līmeni valstī, SEB grupas analītiķi un ieguldījumu pakalpojumu speciālisti izvēlējās tieši šo indeksu. Infrastruktūras objektu attīstība un pilnveidošana ir arī katras valsts viena no lielākajām prioritātēm iedzīvotāju skaita palielināšanās dēļ, sevišķi galvaspilsētās. SEB analītiķi izvēli par labu tieši jaunattīstības valstu infrastruktūrai veikuši arī tāpēc, ka pēdējo gadu straujie pasaules ekonomikas izaugsmes tempi palielināja gan automašīnu skaitu, gan jauno mājokļu rajonu celtniecību. Tomēr atbilstoša infrastruktūras attīstība netika veikta pilnā apjomā.

Indeksa pārvaldītājs - BNP Paribas banka - indeksa grozā iekļaujamās akcijas izvēlas no jaunattīstības valstu infrastruktūras uzņēmumu klāsta. Indeksa pārvaldītājs reizi ceturksnī var mainīt indeksā ietilpstošās akcijas, kas attiecīgi nodrošina veiksmīgu izvēlētā indeksa pārvaldīšanas rezultātu.

Ieguldītāji var veikt noguldījumu šajā Progresīvajā depozītā ar vai bez riska prēmijas. Riska prēmija, kas ir 10% no ieguldāmās summas, nodrošina lielāku dalības procentu indeksā. Veiksmīgas indeksa attīstības gadījumā lielāka dalība indeksā nodrošina arī lielākus peļņas procentus.

Pieteikties Progresīvajam depozītam "Jaunattīstības valstu infrastruktūra" ieguldītāji var no 31. marta līdz 28. aprīlim. Tāpat kā iepriekšējos Progresīvā depozīta piedāvājumos, arī šoreiz ieguldītāju pamatsumma ir 100% garantēta.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 22 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Anna Vilsone, SEB bankas sabiedrisko attiecību speciāliste - 67215521, 29460576
[email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: www.seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses