Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: Par nodomu izmaksāt dividendes

AS “Latvijas Krājbanka” saskaņā ar Kredītiestāžu likuma 85. panta 3. daļu ir iesniegusi paziņojumu Finanšu un kapitāla tirgus komisijai par nodomu izmaksāt dividendes. AS “Latvijas Krājbanka” valde ierosina izmaksāt dividendes par priekšrocību akcijām statūtos noteiktajā apmērā - 0,023% no AS “Latvijas Krājbanka” 2008.

gada auditētās peļņas. Par parastajām akcijām valde ierosina dividendes neizmaksāt. Priekšlikumus AS “Latvijas Krājbanka” akcionāru sapulcei par dividenžu summu, kas izmaksājama par vienu priekšrocību akciju, kā arī plānoto dividenžu aprēķina un izmaksas datumu valde sagatavos pēc zvērināta revidenta atzinuma saņemšanas. Ar AS “Latvijas Krājbanka” kārtējai akcionāru sapulcei sagatavoto lēmuma projektu “Par AS “Latvijas Krājbanka” peļņas izlietošanu” akcionāri varēs  iepazīties no 2009. gada 6. marta:- Oficiālās obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā: www.oricgs.lv; - AS “NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com; - AS “Latvijas Krājbanka” interneta mājas lapā www.lkb.lv;- AS “Latvijas Krājbanka” telpās Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, iepriekš piesakoties pa tālruni 67092003.

* Šī ir obligātā informācija, kuru emitents AS “Latvijas Krājbanka”, reģ. Nr. 40003098527, atklāj saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 54. un 642. panta prasībām. Šī informācija par emitenta būtisku notikumu ir precīza, patiesa un pilnīga un tā ir sagatavota atbilstoši AS “Latvijas Krājbanka” pastāvošajām procedūrām. Obligātā informācija tiek darīta publiski pieejama plašsaziņas līdzekļiem kā negrozīts pilns teksts, kurš nosūtīts ORICGS  20.02.2009 plkst. 16:08.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses