Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Parex banka" Latvijas tirgū sāk piedāvāt principiāli jaunu algas karti

Parex banka Latvijas tirgū sāk piedāvāt principiāli jaunu produktu – Maxi algas karti jebkuriem naudas ieskaitījumiem neatkarīgi no tā, vai tā ir alga, pabalsti vai pensija. Šīs kartes unikalitāte slēpjas faktā, ka, ja klients izmanto Parex bankas Maxi kontu savu uzkrājumu veidošanai un Maxi algas karti saviem ienākumiem, viņš saņem īpašu bonusu – cash back vai, citiem vārdiem sakot, patērēto līdzekļu atmaksu. Par katru klienta veikto pirkumu, kas izdarīts ar Maxi algas karti, Parex banka ieskaita klienta Maxi kontā līdzekļus uzkrājumu veikšanai 0,5% apjomā no kopējās pirkuma summas.

Maxi algas karte darbojas MasterCard sistēmā, tas ir, tai piemīt viss šī zīmola pievienotās vērtības spektrs. Bez jau pieminētā cash back, Maxi algas kartei ir arī virkne citu bonusu – tie ir bezmaksas SMS ziņojumi par naudas līdzekļu ieskaitījumiem uz klienta personīgo kontu, iespēja bez maksas izņemt savus naudas līdzekļus bankas automātu tīklā Naudas punkts 24, kurā ietilpst Parex banka, GE Money Bank un Latvijas Krājbanka, kā arī iespēja reizi mēnesī bez maksas izņemt savus naudas līdzekļus no jebkura cita Latvijas komercbankas bankas automāta.

„Pēdējos divus gadus Parex banka veltījusi daudz resursu tādu produktu ieviešanā, kas atver jaunas iespējas ikvienam iedzīvotājam arvien efektīvāk pārvaldīt savu naudu. Piedāvājot Maxi kontu, radās iespēja veikt norēķinus un brīvi piekļūt uzkrātajai naudai, kas stimulēja papildus interesi uzkrāt līdzekļus tieši tad, kad situācija ekonomikā to prasīja. Tagad ir izveidots produkts, kas papildina šo svarīgo procesu un stimulē klientus papildināt savus uzkrājumus nopelnot naudu par veiktajiem ikdienas tēriņiem. Šādā veidā ir atrasts ideāls kompromiss, jo tas ir izdevīgi gan bankai, gan klientam – tas nodrošina ilgtermiņa ieinteresētību abās pusēs,” saka Parex bankas viceprezidents klientu apkalpošanas jautājumos Guntis Beļavskis.

Izstrādājot jauno produktu – Maxi algas karti – Parex banka ir darījusi visu, lai tas gūtu līdzīgu popularitāti klientu vidū, kādu ir uzrādījis jau esošais uzkrājumu produkts Maxi konts, kuram vēl aizvien nav analoga Latvijas tirgū. Šajā gadā Maxi konts kļuvis par vispopulārāko uzkrājumu produktu Latvijas iedzīvotāju vidū. Klienti ir novērtējuši Maxi konta augsto ienesīgumu, neierobežotās iespējas papildināt kontu jebkurā laikā un brīvo pieeju savai naudai jebkurā diennakts laikā, ko nodrošina Maxi konta karte. Patlaban Maxi kontu savu uzkrājumu veikšanai ir izvēlējušies desmitiem tūkstošu klientu. Uz privātpersonu Maxi kontiem glabājas Latvijas klientu naudas līdzekļi vairāku desmitu miljonu apjomā.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,46 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).


Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses