Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Parex banka" saglabā interesi par Krievijas tirgu

Šī gada 10. un 11.septembrī Parex banka piedalījās trīspadsmitajā Euromoney Krievijas un NVS valstu konferencē Maskavā, Krievijā. Šo notikumu ik gadu apmeklē vairāk kā sešsimt Krievijas, NVS, Eiropas, Tuvo Austrumu un Āzijas valstu finanšu institūciju pārstāvji. Euromoney konferences laikā paralēli diskusijām, kurās piedalījās valdību pārstāvji, Krievijas Centrālās Bankas vadība un pieredzējušākie augstākās raudzes pasaules investīciju baņķieri, notika izstāde, kuras dalībnieku vidū bija arī Parex banka.

Parex banku Euromoney konferencē šogad pārstāvēja Kapitāla tirgu un investīciju direkcija ar tās vadītāju un vecāko viceprezidentu Mārtiņu Jaunarāju priekšgalā. Tāpat konferencē piedalījās Parex Asset Management Rīgas un Maskavas biroju pārstāvji, kā arī Bankas meitas uzņēmums AP Anlage & Privatbank. Izstādes laikā klātesošie tika iepazīstināti ar jaunākajiem un pievilcīgākajiem Parex bankas investīciju produktiem un investīciju iespējām Baltijas valstīs. Tāpat interesentiem tika sniegtas atbildes uz jautājumiem par Parex bankas darbību un privātbaņķieru pakalpojumiem NVS valstīs.

Konferences ietvaros Parex bankas viceprezidents Arvīds Sīpols piedalījās diskusijā par tēmu “NVS un Krievijas banku industrija: vai jāatvadās no starptautiskā finansējuma?”, kuras laikā kopā ar Krievijas un Eiropas kolēģiem tika apspriestas un analizētas reģiona banku sektora perspektīvas un globālo ekonomisko procesu ietekme uz reģionu.

Bankas vecākais viceprezidents Mārtiņš Jaunarājs sniedza interviju Krievijas vadošajam lietišķo ziņu kanālam RBK TV un apliecināja Parex bankas interesi par Krievijas tirgu, neskatoties uz pašreiz vērojamo likviditātes krīzi. Viņš atzīmēja, ka Krievijas tirgus ir unikāls gan mēroga, gan iespēju ziņā, un tāpēc tas vienmēr būs interesants Parex bankai un tās klientiem. “Likviditātes krīze no vienas puses mūs uztrauc, taču no otras puses tā ir laba iespēja palielināt mūsu ekspozīciju Krievijas tirgū, jo, skatoties ilgtermiņā, mēs ticam Krievijas potenciālam,” piebilda M.Jaunarājs. 

Tuvākajā laikā Parex banka tiks pārstāvēta vairākās starptautiskās konferencēs, tostarp SIBOS, Private Equity in CEE, Baltic Forex Expo 2008, Global Investor Window 2008 un Global Investment and Finance Forum.

Par Parex banku:
Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk kā 4,34 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās, kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankā un tās filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 14 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāle Berlīnē ar klientu apkalpošanas centriem Hamburgā un Minhenē, filiāle Stokholmā ar klientu apkalpošanas centru Malmē, filiāle Tallinā ar klientu apkalpošanas centru Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses