Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Parex bankas" bankomātos par 84% palielinājies transakciju skaits ar "Hipotēku bankas" kartēm

Pirmā mēneša laikā kopš apvienoti Parex bankas un Hipotēku bankas bankomātu tīkli par 84% palielinājies transakciju skaits, kas Parex bankas bankomātos veiktas ar Hipotēku bankas maksājumu kartēm. Kopumā summas apjoms, kāds veikts ar attiecīgajām maksājumu kartēm, salīdzinājumā ar vidējo pagājušā gada rādītāju, ir palielinājies par 95%. Tajā pat laikā transakciju skaits, kas veikts ar Parex bankas maksājumu kartēm Hipotēku bankas bankomātos šajā pašā laika posmā ir palielinājies par 51%. Savukārt kopējais transakciju skaita palielinājums ir 47%.

Statistika apliecina, ka abu banku bankomātu tīkla apvienošana bija loģisks solis, lai uzlabotu klientu apkalpošanas servisu, jo pakalpojums ir guvis klientu atsaucību. Parex bankas bankomāti ir koncentrēti Rīgā, lielos tirdzniecības centros un lielākajās Latvijas pilsētās, savukārt, liela daļa Hipotēku bankas bankomātu izvietoti Latvijas reģionos un rajonu centros, kā, piemēram, Aizkrauklē, Dobelē, Kuldīgā, Madonā, Preiļos, Valkā un citur. Abu banku bankomātu kopējas skaits ir sasniedzis 205.

Parex banka tāpat ir dalībnieks bankomātu tīklam, kurā ietilpst Parex bankas, GE Money Bank un Latvijas Krājbankas automāti un kurā visu iepriekš pieminēto banku klienti var izņemt skaidru naudu par tādu pašu komisiju, kāda ir noteikta Parex bankas bankomātos. Hipotēku bankas klienti par to pašu komisijas naudu, kāda ir noteikta tās bankas bankomātos, savu naudu var izņemt arī Latvijas Krājbankas, Rietumu bankas un SEB bankas bankomātos, savukārt, šo banku klienti – Hipotēku bankas bankomātos.

Līgums par Parex bankas un Hipotēku bankas bankomātu tīklu apvienošanu attiecas uz visiem skaidras naudas līdzekļu izņemšanas gadījumiem bankas automātos. Savukārt, ieskaitīt skaidru naudu savā kontā klienti var tikai attiecīgās bankas bankomātos, kuros ir atvērts konts. Atgādinām, ka patlaban lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, Latvijas Pasta nodaļā Sakta, kā arī Parex bankas filiālēs atrodas 10 skaidras naudas iemaksas bankas automāti.


Par Parex banku:

Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.


Papildu informācija:
Indra Zinkeviča
Parex bankas
Korporatīvo komunikāciju un
sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Tālr.: 6 777 8571 vai 2 9139449
E-pasts: [email protected]

Baiba Ābelniece
Hipotēku bankas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. 67774244, 29117172
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses