Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "RSK apdrošināšanas AS" atver jaunu biroju Jūrmalā

RSK apdrošināšanas AS, turpinot attīstīt pakalpojumu sniegšanu, Jūrmalā atver otru biroju, kas atradīsies Jomas ielā 28. Lai nodrošinātu klientiem pieejamu un ērtu apdrošināšanas pakalpojumu saņemšanu visā Latvijā, RSK Apdrošināšanas AS paplašina filiāļu un biroju tīklu reģionos – pērn jūlijā tika atvērts jauns birojs Kandavā.

Jānis Žugovs, RSK Apdrošināšanas AS filiāļu nodaļas vadītājs: „Jūrmalas biroja izveide ir būtisks attīstības posms, piedāvājot profesionālus un kvalitatīvus apdrošināšanas pakalpojumus jau divās vietās Jūrmalas pilsētā. Līdz šim RSK piedāvātos pakalpojumus Jūrmalas iedzīvotāji jau varēja saņemt RSK pārdošanas punktā Kauguru veselības centrā, taču kopš februāra klientu ērtībām izveidots jauns birojs pašā Jūrmalas sirdī. Vienlaikus tas ir solis pretī filiāļu un biroju tīkla paplašināšanā Latvijas reģionos. Tieši plašs filiāļu tīkls ir galvenais stūrakmens ērtākai apdrošināšanas pakalpojumu pieejamībai Latvijas iedzīvotājiem.”

Tagad Jūrmalas iedzīvotāji apdrošināšanas pakalpojumus varēs saņemt ne tikai RSK apdrošināšanas AS pārdošanas punktā Kauguros, bet arī Jomas ielā 28.

RSK apdrošināšanas AS Jūrmalas birojā klienti tiks apkalpoti atbilstoši uzņēmuma standartiem, nodrošinot individuālu pieeju un piemērotāko risinājumu rašanu. Jaunajā birojā strādās profesionāli un kompetenti darbinieki, kas apdrošināšanas jomā strādā jau vairākus gadus. Jūrmalas birojā tiks piedāvāti visi RSK apdrošināšanas AS pakalpojumi – veselības, nelaimes gadījumu, ārzemju braucienu, vispārējās civiltiesiskās atbildības, īpašuma apdrošināšana, kā arī būs iespējams iegādāties OCTA un KASKO. Jaunais birojs atrodas Jūrmalā, Jomas ielā 28 un klientu pieņemšanas laiks darba dienās ir no plkst. 9.00 līdz 18.00.

Jūrmalas birojs ir RSK apdrošināšanas AS piektais birojs Centrālajā reģionā. Kopumā dažādos Latvijas reģionos darbojas jau 25 uzņēmuma filiāles un biroji, kā arī 4 pārdošanas punkti.

RSK apdrošināšanas AS

„RSK apdrošināšanas AS” ir viena no pirmajām riska apdrošināšanas kompānijām Latvijā un viens no līderiem veselības apdrošināšanas tirgū, turklāt vienīgā apdrošināšanas kompānija Latvijā, kas aktīvi piedāvā veselības apdrošināšanu fiziskām personām.

Apdrošināšanas sabiedrības darbība tika uzsākta 1994. gadā kā pašvaldības uzņēmums „Rīgas Slimokase”. Tādēļ arī vēsturiski izveidojies, ka kompānijas dominējošais apdrošināšanas veids ir veselības apdrošināšana.

2005.gada beigās tiek uzsākta darbības restrukturizācija. Rezultātā kompānija iegūst jaunu nosaukumu „RSK apdrošināšanas AS”. Līdz šim tā, galvenokārt, darbojās brīvprātīgās veselības apdrošināšanas tirgū, bet kopš 2006.gada tā sper soli uz priekšu, izvirzot jaunu mērķi - strauji attīstīt citus personu apdrošināšanas veidus – nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ārzemju braucienu apdrošināšanu, ārzemnieku veselības apdrošināšanu, vispārējās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un īpašuma apdrošināšanu. Šīs pārmaiņas sekmē uzņēmuma izaugsmi un attīstību. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību “Baltijas Apdrošināšanas Nams” „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā arī OCTA un KASKO apdrošināšanu.

Lai veicinātu uzņēmuma pakalpojumu pieejamību visiem Latvijas iedzīvotājiem, „RSK apdrošināšanas AS” ir attīstījusi plašu filiāļu tīklu ar 25 „RSK apdrošināšanas AS” filiālēm un birojiem, kā arī 4 pārdošanas punktiem visā Latvijā.

Lai nodrošinātu iespēju saņemt pakalpojumu neatkarīgi no laika un atrašanās vietas „RSK apdrošināšanas AS” 2009.gadā uzsāk apdrošināšanas polišu online tirdzniecību. Jau kopš februāra „RSK apdrošināšanas AS” piedāvā iegādāties ārzemju braucienu apdrošināšanas polises arī internetā www.rsk.lv.

Informāciju sniedza:
Jānis Žugovs
RSK apdrošināšanas AS
filiāļu nodaļas vadītājs

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne
Sabiedrisko attiecību konsultante
Mob. 26522851

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses