Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Seesam Latvia" atzinīgi vērtē "Seesam Life Insurance" zīmola maiņu

Apdrošināšanas kompānija Seesam Latvia atzinīgi vērtē Seesam Life īpašnieku lēmumu mainīt uzņēmuma zīmolu uz „Compensa” un oficiālo nosaukumu uz „Compensa Life Vienna Insurance Group SE”, tādejādi apliecinot piederību apdrošināšanas grupai "Vienna Insurance Group". Pēc šīm pārmaiņām apdrošināšanas kompānija Seesam Latvia ir kļuvusi par vienīgo Seesam zīmola pārstāvi Latvijas apdrošināšanas tirgū.

“Neskatoties uz to, ka abiem uzņēmumiem jau kopš 2008.gada sākuma bija atšķirīgi īpašnieki un tie darbojās dažādās apdrošināšanas jomās, līdzīgo nosaukumu dēļ Seesam Latvia un Seesam Life Insurance SE bieži vien tika saistīti vai jaukti,” skaidro Aigars Freimanis, Seesam Latvia valdes loceklis. “Nosaukuma maiņa palīdzēs gan mūsu, gan Compensa klientiem izvairīties no iespējamajiem pārpratumiem nākotnē un veicinās Seesam zīmola viendabīgu attīstību Latvijā.”

Arī 2009.gadā AAS „Seesam Latvia” turpina veiksmīgi nostiprināt savas pozīcijas Latvijas apdrošināšanas tirgū, saglabājot straujāk augošās nedzīvības apdrošināšanas kompānijas statusu Latvijā pēc parakstīto prēmiju procentuālā pieauguma.

2008.gadā AAS ‘’Seesam Latvia’’ bruto parakstītās prēmijas pieauga par 2.66 miljoniem latu jeb 23% salīdzinot ar 2007.gadu, kas ir gandrīz divas reizes straujāk nekā kopumā pieauga Latvijas nedzīvības apdrošināšanas tirgus.

Papildus informācija:

AAS Seesam Latvia ir dibināta 1993.gada 19.jūlijā ar sākotnējo nosaukumu ‘’Famlat’’ (Finnish-American-Latvian), kas atspoguļoja uzņēmuma sākotnējo dibinātāju un akcionāru - American International Group Inc. (AIG) un Somijas Pohjola Group plc izcelsmi.   

1998.gadā apdrošināšanas akciju sabiedrības ‘’FAMLAT’’ nosaukums tiek mainīts uz ‘’Seesam’’, tādējādi

ieviešot vienotu nosaukumu un zīmolu AIG un Pohjola kopuzņēmumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Ar Seesam nosaukumu un zīmolu jau kopš 1991.gada maija darbojās AIG un Pohjola kopuzņēmums Igaunijā. Seesam nosaukums ir cēlies no vārdu saīsinājuma igauņu valodā – Soumi-Eesti-American.

AAS Seesam Latvia akcionārs un īpašnieks ir viena no lielākajām un vadošajām finanšu un apdrošinātāju grupām Somijā – Pohjola Group, kurai piederošā nedzīvības apdrošināšanas sabiedrība Pohjola Non-Life Insurance Company ir dibināta 1891.gadā un tā ir gan vecākā, gan arī ar 27% tirgus daļu lielākā apdrošināšanas kompānija Somijā.

Pohjola Non-Life Insurance Company Starptautiskās reitingu aģentūras Standard & Poor’s piešķirtais ilgtermiņa drošības reitings ir A+ (strong).

Seesam nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības darbojas Igaunija un Lietuvā.

Informāciju sagatavoja:
Dace Gertnere, Seesam Latvia mārketinga un PR speciāliste
Tālr.: 67061029
E-pasts: [email protected]
www.seesam.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses