Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "UniCredit Group" - "2009.gada labākais vērtspapīru pārvaldītājs vietējā tirgū" 8 Eiropas valstīs*

Slavenais žurnāls “Global Investor” ir nosaucis UniCredit Group par “2009. gada labāko vērtspapīru pārvaldītāju vietējā tirgū” 8 Centrālās un Austrumu Eiropas valstīs*. Šīs nominācijas piešķiršanā izšķirīgie kritēriji ir tirgus daļa, pārstāvniecība daudzās pasaules valstīs, klientu apkalpošana, tehnoloģijas, izpildes iemaņas un klientam pielāgotu projektu īstenošana.

“Šis apbalvojums izceļ mūsu stipro pusi – lietpratību bankas operācijās, jo esam spējuši

zināšanas par vietējo tirgu apvienot ar starptautisko pieredzi, lai rastu novatoriskus

risinājumus un varētu piedāvāt jaunus pakalpojumus. Turklāt, tā kā ar vairāk nekā 4000

filiālēm esam vadošajās pozīcijās Centrālajā un Austrumu Eiropā, tad spējam piedāvāt šos risinājumus saviem klientiem tur, kur viņi atrodas” – tā uzskata UniCredit Group Starptautisko bankas operāciju nodaļas vadītājs Marko Boldžāni (Marco Bolgiani).

Pārvaldot vairāk nekā 80 miljardus eiro lielus institucionālo klientu uzticētos aktīvus 14 tirgos, UniCredit Group ir kļuvusi par lielāko vērtspapīru pakalpojumu sniedzēju Centrālajā un

Austrumu Eiropā pēdējā desmitgadē.

UniCredit Group starptautiskās vērtspapīru pakalpojumu nodaļas vadītājs

Atila Salai-Berzevici (Attila Szalay-Berzeviczy) skaidro: “UniCredit Grupa piedāvā depozītu un vērtspapīru pakalpojumus no 1992. gada, īpaši koncentrējoties uz korporatīvo klientu darbību Centrālajā un Austrumu Eiropā, un ir ne tikai ieguvusi padziļinātas zināšanas par šo reģionu, bet arī uzņēmusies vadošo lomu, veidojot investoriem draudzīgu vidi ciešā sadarbībā ar vietējās varas pārstāvjiem šajās valstīs.”

Starptautiskie vērtspapīru pakalpojumi ir UniCredit Group Starptautisko banku operācijas nodaļas pamatpakalpojumu līnija, un Grupas stratēģija ir tos pastāvīgi uzlabot un paplašināt Centrālās un Austrumu Eiropas valstīs, kā arī ieviest risinājumus, kas pilnībā atbilst

starptautisko klientu prasībām. Šie uzlabojumi attiecas uz sistēmas paplašināšanu, finanšu instrumentu attīstību un pakalpojumu kvalitātes standartiem.

UniCredit Group viceprezidents Serdžo Ermoti (Sergio Ermotti) atzīst: “Mūsu grupai tagad ir ļoti svarīgi turpināt starptautisko vērtspapīru pakalpojumu segmenta attīstību, lai saglabātu savu vadošo pozīciju.”

UniCredit Grupas spēcīgās pozīcijas vērtspapīru pakalpojumu segmentā Centrālajā un

Austrumu Eiropā un labākā vietējā vērtspapīru pārvaldītāja starptautiskā reputācija ir stabils pamats, lai turpinātu attīstīt pakalpojumus visā reģionā.

* Austrijā, Čehijas Republikā, Horvātijā, Rumānijā, Slovēnijā, Slovākijā, Ukrainā, Ungārijā

Par UniCredit
UniCredit ir nozīmīga starptautiska finanšu institūcija, kas darbojas 22 Eiropas valstīs, turklāt tai ir pārstāvniecības 27 citās valstīs, vairāk nekā 10 200 filiāļu un aptuveni 174 000 darbinieku (2008. gada 31. decembrī). Centrālās un Austrumu Eiropas reģionā UniCredit ir lielākais starptautiskais tīkls, kas darbojas banku sektorā ar vairāk nekā 4000 filiālēm un norēķinu grupām. UniCredit Group Starptautisko bankas operāciju nodaļa ir iekļauta Eiropas banku operāciju nodaļu TOP3 sarakstā. Tā apvieno vairāk nekā 2000 speciālistu zināšanas par vietējo tirgu ar augstākā līmeņa starptautiskās bankas operāciju pieredzi, piedāvājot pārliecinošus risinājumus naudas plūsmas vadībā un elektroniskajos norēķinos, tirdzniecības finansēšanā, piegādes ķēdes vadībā, strukturētajā tirdzniecības un eksporta finansēšanā, kā arī vērtspapīru pakalpojumu jomā. Grupas darbības valstis ir Austrija, Azerbaidžāna, Bosnija un Hercegovina, Bulgārija, Čehijas Republika, Horvātija, Igaunija, Itālija, Kazahstāna, Kirgizstāna, Krievija, Latvija, Lietuva, Polija, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Turcija, Ukraina, Ungārija un Vācija.

Uzziņas:
UniCredit attiecības ar plašsaziņas līdzekļiem
Tālruņa numurs:     + 39 02 88 62 82 36
E-pasta adrese:     [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses