Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Vital Life" jauns produkts korporatīvajiem klientiem

Dzīvības apdrošinātājs „Vital Life” sācis piedāvāt korporatīvajiem klientiem jaunu produktu, kas paredz uzkrājumu veidošanu saviem darbiniekiem, tādējādi motivējot tos nemainīt darba vietas un turpināt strādāt kompānijā.

„Arvien vairāk uzņēmumu saprot, ka labklājība un veiksmīga darbība tirgū balstās uz cilvēkiem un to pieredzi. Labu darbinieku zaudēšana, kad tie aiziet un sāk strādāt pie konkurentiem, var būt liels zaudējums un tādējādi rodas liela ietekme kopējo apgrozījumu. Tāpēc vēlējāmies ieviest, citās valstīs jau pārbaudītu, veiksmīgu motivācijas instrumentu – uzkrājumu korporatīvajiem klientiem,” sacīja „Vital Life” filiāles vadītājs Latvijā Aivars Traidāss.

Šādu uzkrājumu veidošana ir labs veids, kā stimulēt darbiniekus turpināt strādāt uzņēmumā, jo kompānija, slēdzot līgumu uz, piemēram, minimālo termiņu – pieciem gadiem – ik mēnesi par saviem darbiniekiem veic konkrētas iemaksas. Ja cilvēks uzņēmumā nostrādā noteikto laiku, tad uzkrāto naudu un procentus viņš saņem savā īpašumā. „Darba devējs ir tas, kurš nosaka, uz cik ilgu laiku līgums tiek slēgts un kuri darbinieki būs tie, kuriem uzkrājums tiks veidots, taču pēc noteiktā līguma termiņa, uzkrātie līdzekļi būs konkrētā cilvēka īpašums nevis kompānijas,” skaidroja A.Traidāss. Parasti šādu uzkrājumu veidošanai ieteicams izvēlēties garantētos fondus, lai netiktu zaudēta iemaksātā pamatsumma.  

Citu valstu pieredze rāda, ka ir uzņēmumi, kuri šādu uzkrājumu veidošanai novirza konkrētu daļu no algu fonda, lai ikvienam darbiniekam veidotos uzkrājums. Taču citi šādu motivācijas instrumentu izmanto, lai noturētu labākos darbiniekus, speciālistus vai vadītājus.

Līgumu par jauno produktu korporatīvajiem klientiem var noslēgt „Vital Life” birojā vai arī DnB NORD Bankas filiālēs.

Papildus informācija:
Rūta Grikmane
Tel. 29630923
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses