Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

SEB Studenta Banka topošajiem studentiem piedāvā jaunus izziņas avotus

Lai arī aiz loga nekas vēl neliecina par rudens tuvošanos, šobrīd Latvijas augstskolu gaiteņus piepildījuši topošie studenti, vēloties pieteikties studijām. Lai palīdzētu studētgribētājiem veiksmīgāk iejusties studentu dzīvē, saplānot savu laiku, uzzināt vairāk par studiju kredītiem, studijām un piemērotākās studiju programmas izvēli, SEB Studentu Banka paplašinājusi un uzlabojusi interneta portālu studentiem www.studentabanka.lv, kā arī izveidojusi informatīvo tālruni, kur būs iespējams uzzināt par studiju programmu akreditāciju.

“Pagājušajā gadā, līdz ar jauniešu portāla www.studentabanka.lv pirmo darbības dienu vērojām lielu studentu interesi. Šajā gadā, ņemot vērā studentu ietikumus, esam šo portālu pilnībā pārveidojuši, iesaistot arī pašus studentus, kas veido rakstus, apskatus, utt. Topošie studenti šobrīd ir liela izaicinājuma priekšā – doties uz Rīgu vai citām lielākajām Latvijas pilsētām, lai uzsāktu plānotās studijas, un ceram, ka šis portāls palīdzēs atbildēt uz jautājumiem, kas jauniešiem radīsies, jau sākot ar brīdi, kad tiks iesniegti dokumenti studiju uzsākšanai,” komentējot Studenta Bankas paveikto teic SEB bankas jauniešu projektu vadītāja Natālija Jermolajeva.

Jau sākot ar 18. jūliju ikvienam studētgribētājam, zvanot pa SEB Studenta Bankas informatīvo tālruni – 80000212, ir iespēja saņemt informāciju par to, vai viņa interesējošās studiju programmas ir saņēmušas valsts akreditāciju un tās studentam nodrošinās valsts atzītu diplomu. Uz topošo studentu jautājumiem ik darba dienu no plkst. 10:00 līdz 17:00 līdz pat 1. augustam atbildēs zinoši studenti.

Savukārt interneta portālā www.studentabanka.lv ikvienam topošajam un esošajam studenta ir pieejama informācija par to, kā veiksmīgāk izvēlēties studiju programmu, ko nozīmē studiju kredīts, kā veiksmīgi plānot savas studijas, lai pietiktu laika arī draugiem un hobijiem. Tāpat  portālā atrodami arī studenta tēriņu un kredīta kalkulators, studentiem pieejamās atlaižu vietas, ko piedāvā Eiro 26 atlaižu tīkls tepat Latvijā un citur Eiropā, kā arī daudz citas noderīgas informācijas studentiem, kā izklaide, kino, prakse un darbs SEB bankā, karjera, mode un stils, pētījumi. Taču pats svarīgākais, ka šo portālu turpmāk veidos un uzturēs paši studenti – rakstot rakstus, veidojot pētījumus, izsakot savu viedokli, veidojot forumus.    

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB piedāvā universālus bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB ir pārstāvēta arī citās Skandināvijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un Polijā, kā ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB bankas: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses