Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SEB Unibanka atbalsta Cēsu pilsētas attīstību

Turpinot savu darbību sociālajā jomā, SEB Unibankas Cēsu filiāle šodien noslēdz līgumu ar Cēsu pilsētas iestādēm - Cēsu pilsētas ģimnāziju, Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāziju, sporta klubu “Cēsis” un pašvaldības aģentūru “Vidzemes vēstures un tūrisma centrs” par finansiālu atbalstu šo iestāžu darbības uzlabošanai.

“SEB Unibankai ir svarīgi ikvienā pilsētā būt ne tikai finansiālā atbalsta sniedzējam, bet kļūt arī par sociālo partneri. Jau vairākus gadus dažādas Cēsu pilsētas iestādes ir saņēmušas mūsu finansiālo atbalstu, esam kļuvuši par to uzticamu draugu un atbalstītāju. Šogad nolēmām viņu finansēšanai kopsummā piešķirt 11 tūkstošus latu. Pēc viņu pašu ieskatiem par šiem līdzekļiem tiks iegādātas grāmatas, datu bāzes, tehniskais aprīkojums, sniegts atbalsts sportistiem ceļā uz sasniegumiem,” norāda SEB Unibankas Cēsu filiāles pārvaldniece Santa Purgaile.

Noslēgtie līgumi paredz, ka Cēsu pilsētas un Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijai tiks ziedoti divi tūkstoši latu, kurus izglītības iestādes varēs izmantot mācību materiāltehniskās bāzes iegādei un mācību vides labiekārtošanai. Savukārt sporta klubam “Cēsis” tiks piešķirta summa piecu tūkstošu latu vērtībā, lai veicinātu Cēsu pilsētas sportistu panākumus Latvijā un ārpus tās robežām. Savukārt Vidzemes vēstures un tūrisma centram līgums paredz divu tūkstošu latu ziedojumu Cēsu pilsētas svētku organizēšanai.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Uz 2006. gada 31. decembri SEB aktīvu apjoms ir 213 miljardi eiro, savukārt kopējais SEB grupai uzticētais aktīvu apjoms pārvaldīšanā veido 139 miljardus eiro. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv  
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses