Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

SIA “Rīgas Veselības centrs “Pļavnieki”” apgrozījums palielinājies par 29%

SIA “Rīgas Veselības centrs “Pļavnieki”” 2007. gada pirmo četru mēnešu finansu rādītāji liecina, ka uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 29%, jeb par 16 2009 latu salīdzinājumā ar pirmajiem četriem mēnešiem 2006. gadā un ir sasniedzis 720 tūkstošus latu. “Apgrozījuma straujais palielinājums ir skaidrojams ar sniegto maksas pakalpojumu kopējo pieaugumu par 30% salīdzinājumā ar 2006. gadu, kā arī uzņēmuma iekšējo restrukturizāciju un klientu apkalpošanas politikas pakāpenisku pilnveidošanu, kas tika uzsākta 2007. gada janvāra mēnesī.

Tāpat nenovērtējama nozīme ir jauno speciālistu atnākšanai uz veselības aprūpes iestādi, kā arī tam, ka veselības centrā “Pļavnieki” ir atgriezušies jau zināmi un atzīti medicīnas nozares speciālisti”, skaidro SIA “Rīgas Veselības centrs “Pļavnieki” valdes priekšsēdētāja Inese Pētersone.

Kopš 2007. gada sākuma papildus jau esošajiem veselības aprūpes pakalpojumiem veselības centrā “Pļavnieki” apmeklētājiem ir iespēja saņemt: DEXA izmeklējuma ārstu konsultāciju, jostas skriemeļu densitometriju ar DEXA aparātu, ciskas kaula galviņas densitometriju ar DEXA aparātu, psihiatra un narkologa pakalpojumus, HOLTERA monitorēšanas pakalpojumus, zobu lāzerbalināšanu ar “LaserSmile” metodi, masāžas gultas “NUGABEST” un miostimulatora jostas terapiju.

Veselības centrā “Pļavnieki” 2007. gadā aktīvi tiks turpināta jaunu veselības aprūpes pakalpojumu ieviešana, kā arī visu esošo pakalpojumu pieejamības paaugstināšana un kvalitātes standartu pilnveidošana. Tiek prognozēts, ka šogad jaunu diagnostikas un ārstniecības iekārtu iegādē, papildus pakalpojumu ieviešanā un speciālistu piesaistē tiks investēti vismaz 350 tūkstoši latu.

Papildus informācija: Inese Pētersone, SIA “Rīgas Veselības centrs “Pļavnieki”” valdes priekšsēdētāja, Tālr. +371 2 9464915, e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses