Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

“Societe Generale” peļņa pirmajā ceturksnī samazinājusies par 23%

Viena no lielākajām Francijas bankām “Societe Generale”, kuras vārds gada sākumā plaši izskanēja saistībā ar kāda tās brokera neveiksmīgajiem, ievērojamus zaudējumus radījušajiem darījumiem, paziņojusi par 23% peļņas kritumu gada pirmajā ceturksnī, vēsta Reuters.Kompānijas peļņa bija 1,096 miljardi eiro, salīdzinājumam — pērnā gada attiecīgajā laikā tā sasniedza 1,43 miljardus eiro.

Galvenokārt samazinājumu izraisījis peļņas kritums korporatīvo darījumu un investīciju vienībā, kā arī zaudējumi starptautisko investīciju pārvaldes vienībā._Reuters _aptaujātie analītiķi bija prognozējuši, ka “Societe Generale” peļņa būs 924 miljoni eiro.Jau rakstīts, ka informācija par “Societe Generale” brokera Žeroma Kervjēla neveiksmīgajiem darījumiem klajā nāca janvāra beigās. Banka lēsa, ka to dēļ tai nodarīti zaudējumi 4,9 miljardu eiro apmērā.Latvijā “Societe Generale” pieder līzinga kompānija “Inserviss Group”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses