Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

"UniCredit Bank" Baltijas valstīs mainīsies vadītājs

Juris Jākobsons, kas no 2005.gada bijis a/s "UniCredit Bank" valdes priekšsēdētājs Baltijas valstīs, ir pieņēmis lēmumu atstāt amatu, lai turpinātu karjeru ārpus "UniCredit" grupas. J.Jākobsona vietā stāsies Ralfs Cimaneks, kas kļūs par valdes priekšsēdētāju, tiklīdz būs saņemts nepieciešamais finanšu uzraudzības institūciju apstiprinājums, informēj finanšu iestāde.

R.Cimaneks kopš 2005.gada bijis valdes loceklis "UniCredit Bank" Ungārijā, savukārt a/s "UniCredit Bank" komandai Rīgā viņš pievienojies novembra sākumā.

Karjeru "UniCredit" grupā R.Cimaneks sācis 2000.gadā, 2003.gadā viņš pārcēlās uz Vīni, lai ieņemtu Bankas operāciju departamenta vadītāja amatu bijušajā "Bank Austria Creditanstalt". Pirms pievienošanās "UniCredit" grupai R.Cimaneks strādāja "McKinsey&Company" Biznesa tehnoloģiju birojā un uzņēmumā "Andersen Consulting".

R.Cimaneks ir dzimis Vācijā un studējis elektrotehniskās zinātnes Budapeštas Tehniskajā universitātē.

"Bank Austria" un Centrālās un Austrumeiropas reģiona priekšsēdētājs "UniCredit Group" Ērihs Hampels uzskata, ka J.Jākobsons ir devis ļoti lielu ieguldījumu "UniCredit Bank". Viņš bijis viens no jaunās a/s "UniCredit Bank" Baltijas valstīs veidotājiem. Savukārt R.Cimaneks, viņaprāt, ir lielisks pēctecis.

"UniCredit" ir viena no lielākajām Eiropas finanšu grupām, kas darbojas 22 valstīs, tai ir vairāk nekā 40 miljoni klientu, aptuveni 10 000 filiāļu un apmēram 180 000 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses