Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

UniCredit Leasing pusgada jauno pirkumu skaits palielinājies par 63%

„UniCredit Leasing” SIA jauno pirkumu apjoms š.g. pusgadā (salīdzinājumā ar 2006.g. pirmo pusgadu) palielinājies par 63%, sasniedzot 53,29 milj. latu. 2006.g. jauno darījumu apjoms pirmajos sešos mēnešos bija 32,63 milj. LVL.

Proporcionāli š.g. pirmajā pusgadā divkārt palielinājies arī jauno līgumu skaits par 119%. Kopumā noslēgti vairāk nekā 1500 jauno līgumu. Lielākais pieaugums bijis maijā, kas izskaidrojams ar gada sākumā līzinga tirgū, it īpaši industriālo iekārtu segmenta nozarē, zemo aktivitāti, kas proporcionāli pieaug aktīvākajos mēnešos, kad pieprasījums pēc industriālās tehnikas, iekārtām, tādās nozarēs, kā metālapstrāde, ceļu būve, poligrāfija, mežizstrāde u.c. pieaug.

Lielākais jauno pirkumu apjoms mēnešu salīdzinājumā novērojams bijis jūnijā – 12,89 milj. latu.
„Jauno pirkumu pieaugums atspoguļo kopējās tautsaimniecības dinamikas tempu. Industriālā līzinga dati kā vistiešākais tautsaimniecības attīstības indekss, šķērsgriezumā ļauj secināt, ka pieaug to uzņēmēju skaits, kas darbības efektivitātes uzlabošanai un konkurētspējai izvēlas modernizēt iekārtas un tehniku, iegādājoties modernāko un nepieciešamāko, piemēram, ceļu būves, mežizstrādes tehniku, poligrāfijas, metālapstrādes iekārtas”, datus komentē UniCredit Leasing valdes priekšsēdētājs Jānis Buks.

Par uzņēmumu
UniCredit Leasing ir “UniCredit Bank” AS un UniCredit Leasing grupas meitas uzņēmums. Atrašanās UniCredit grupā, kas ir vadošā Eiropas līzinga grupa un viena no lielākajām Eiropas bankām, uzņēmumam dod starptautisku pieredzi, uzticamību, un iespēju pilnveidot klientiem piedāvājamo finanšu produktu klāstu. UniCredit Group darbojas 20 valstīs, tai ir vairāk nekā 7200 filiāļu kurās apkalpo 35 miljonus klientu.

UniCredit Leasing Latvijā tika dibināta 1999.gadā kā Vācijas lielāko finanšu institūciju Vereins- un Westbank un HVB Leasing GmbH meitas uzņēmums. Jau sākotnēji tā tika pozicionēta kā korporatīvā biznesa līzinga kompānija, kur galvenais akcents ir likts uz industriālo iekārtu un tehnikas finansēšanu. Tādējādi tika attīstītas un pilnveidotas tās biznesa kvalitātes, kas šobrīd, salīdzinot ar citām Latvijas līzinga kompānijām, UniCredit Leasing padara īpašu un unikālu - individuāli finanšu produktu risinājumi, ātra apkalpošana, mūsdienīgi tehnoloģiskie risinājumi, profesionāla kompetence un pievilcīgi finansēšanas noteikumi.

Plašāku informāciju par „UniCredit Leasing” Jūs varat iegūt interneta mājas lapā: www.unicreditleasing.lv

Papildus informācija:
Zanda Krastiņa
Ivetas Balodes Komunikāciju konsultācijas
Tālr. 7 873 075

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses