Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

New Rosme par 5,5 miljoniem eiro piedāvā iegādāties ēku Hanzas ielā

Apakšveļas ražotāja SIA "New Rosme" stratēģiskās darbības izmaiņu ietvaros nolēmusi pārdot īpašumu Hanzas ielā, aģentūru LETA informēja nekustamo īpašumu konsultāciju kompānijas "Colliers Baltic" pārstāvji.

"Colliers Baltic" informēja aģentūru LETA, ka ēkas pārdošanas cena ir noteikta 5,5 miljoni eiro.

Ēka Hanzas ielā 18 būvēta no 1958. līdz 1965.gadam. Ēkas platība ir vairāk nekā 7000 kvadrātmetru, un tajā ietilpst divas galvenās ēkas un papildu būves iekšpagalmā. 

"New Rosme" valdes loceklis Edgars Štelmahers skaidro, ka lēmums pārdot Hanzas ielas īpašumu ir daļa no plašākas stratēģijas, kuras mērķis ir rekapitalizācija un jaunu izaugsmes iespēju īstenošana. Uzņēmums plāno pārcelties uz Rīgas industriālo zonu, lai optimizētu loģistikas un ražošanas procesus.

Štelmahers skaidro, ka šīs stratēģiskās izmaiņas uzlabos darbības efektivitāti un veicinās "New Rosme" ilgtermiņa biznesa mērķu sasniegšanu. 

"Colliers Baltics" partneris, kurš pārstāv ekskluzīvu mandātu ēkas pārdošanai, Kaspars Gražulis skaidro, ka īpašumā ir plašas pārplānošanas iespējas ar atvērtām telpām, kuru stāvu augstums svārstās no trim līdz 3,7 metriem. Īpašumā ir četras kāpņu telpas un trīs lifti, kas padara to pielāgojamu dažādu veidu attīstības projektiem. 

Gražulis norāda, ka potenciālo projektu vidū varētu būt augstas klases dzīvokļi ar vidējo platību 50 kvadrātmetri, kas pašlaik ir ļoti pieprasīti pilsētas centrā. Īpašums piedāvā iespēju pievienot papildu stāvus un jaukta tipa telpas, tostarp mazumtirdzniecības platības pirmajā stāvā.

"New Rosme" apgrozījums pagājušajā gadā bija 5,935 miljoni eiro, kas ir par 0,1% vairāk nekā 2022.gadā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 46,4% un bija 105 929 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānija "New Rosme" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 920 706 eiro. "New Rosmes" vienīgā īpašniece ir Zviedrijas kompānija "Rosme Lingerie". Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir pašu modelēto korsešu izstrādājumu ražošana un tirdzniecība Eiropas Savienības un NVS valstu tirgos. Otrs darbības virziens ir šūšanas pakalpojumu sniegšana Zviedrijas un citiem Eiropas uzņēmumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ietekmē globālie procesi

Nozīmīga saražoto preču daļa tiek eksportēta, tādēļ svarīgs ir pieprasījums ārvalstīs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses