Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lidosta nosauks 67 miljonu vērtā infrastruktūras konkursa otrās kārtas pretendentus

Rīgas lidostas 67 miljonu latu vērtā infrastruktūras attīstības projekta realizācijai kopumā bija pieteikušies deviņi pretendenti, bet otrajai kārtai izvirzīti trīs pretendenti. Nākamajai konkursa kārtai virzīto pretendentu vārdus lidosta nosauks šodien.

Kā skaidroja lidostā, pirmdien, 21. maijā, taps zināms Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) lēmums saistībā ar sūdzībām, ko iesnieguši noraidītie pretendenti.

Infrastruktūras attīstības konkursā pieteikušās kompānijas Limak; Strabag; Lemminkainen; kopuzņēmums TAV Tepe Akfen Yatirim Insaat ve Isletme A.S. & IKIZ Insaat TAV Qeadquarters; SIA Binders un SIA Arčers; Merks - Merko - Saldus ceļinieks; Kauno Tiltai; Skonto būve un Panevezio Keliai; FCC, Hochtief un A.C.B.

Kā ziņots, lidostas Rīga infrastruktūras attīstības projekts paredz skrejceļa seguma atjaunošanu, lidjoslas nostiprināšanu, papildu manevrēšanas ceļu izbūvi, peronu rekonstrukciju un paplašināšanu, lidmašīnu pretapledošanas apstrādes platformu izbūvi un citus uzlabojumus, kas ir būtiski lidostas attīstībai un darbības nodrošināšanai. Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir ap 67 miljoniem latu.

Sūdzības par lidostas konkursu iesnieguši TAV Tepe Akfen Yatirim Insaat ve Isletme A.S. & IKIZ Insaat TAV Qeadquarters (sūdzība ir atsaukta), personu apvienība Strabag, kompānija Kauno Tiltai, kā arī personu apvienība CBF SIA Binders un SIA Arčers. Vēl februārī par konkursu sūdzējās AS A.C.B., bet vēlāk savu sūdzību atsauca.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses