Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Turpinās graustu nojaukšana Rīgā

Šķūņi, pagrabi, siltumnīcas, noliktavas un dažādas citas nolietojušās būves Vecmīlgrāvja 5.līnijā, Grenču ielā 2a un Maskavas ielā 452A tika nojauktas – šādu Rīgas domes lēmuma projektu atbalstīja Pilsētas īpašuma komiteja.

Atbilstoši sertificēta būvinženiera sagatavotajiem tehniskās apsekošanas atzinumiem būves atrodas avārijas stāvoklī, ilgstoši netiek izmantotas, tās degradē Rīgas pilsētas estētisko vidi un apdraud apkārtnes iedzīvotājus, jo teritorija ir brīvi pieejama apkārtējai sabiedrībai. Visas būves pieder pašvaldībai.

Savukārt dzīvojamā ēka un saimniecības ēka Graudu ielā 50, kuras ir pamestas, nodegušas un tāpat  rada sabiedriskās drošības, kārtības un pilsētvides apdraudējumu, pieder privātpersonām. Ja to īpašnieki divu nedēļu laikā neiesniegs Rīgas pilsētas būvvaldē plānošanas un arhitektūras uzdevuma pieprasījumu, viena mēneša laikā neizstrādās nepieciešamo dokumentāciju un divi mēnešu laikā neuzsāks demontāžas darbus, tas tiks izdarīts piespiedu kārtā, iztērētos pašvaldības līdzekļus piedzenot no īpašniekiem.

Kopš 2011. gada sākuma jau ir nojauti vai tiek nojaukti vairāk nekā 70 grausti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kad klasiskā reklāma nav variants, jādomā radoši

Dzīvojot dinamiskās konkurences apstākļos, kur auditorijas uzmanība ir augstvērtīga deficīta prece, par kuru notiek nepārtraukta cīņa, uzņēmumiem un to zīmoliem ir vitāli svarīgi prast izcelties ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses