Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Maxima Grupe iegādājusies Polijas lielveikalu ķēdi ALDIK NOVA

Maxima Grupe iegādājusies Polijas lielveikalu ķēdi ALDIK NOVA, tādējādi noslēdzot darījumu, kas tika uzsākts 2011. gada beigās. Uzņēmums ALDIK NOVA tika izveidots 1991. gadā, un tas pārvalda iepirkšanās centru ķēdi ALDIK Ļubļinā un Piekarpatijas vojevodistēs

Maxima Grupe kopumā iegādājusies 21 ķēdes veikalu, maiznīcu un konditorejas izstrādājumu ražotni. Kopējā ALDIK veikalu platība ir vairāk nekā 25 000 m2, un uzņēmums nodarbina 700 cilvēkus. Par uzņēmuma ALDIK NOVA vadītāju ir iecelts Židrūns Valkeris (Žydrūnas Valkeris).

"Mēs iegādājāmies šo Polijas mazumtirdzniecības ķēdi, īstenojot mūsu stratēģisko politiku par paplašināšanos ārvalstīs. Pārvaldot ALDIK NOVA, mums būs iespēja uzzināt vairāk par Polijas mazumtirdzniecības tirgu. Mūsu galvenie stratēģiskie virzieni 2012. gadā paliek nemainīgi – grupa plāno turpināt stabilu izaugsmi ārvalstīs,” saka Mindaugs Bagdonavičus (Mindaugas Bagdonavičius), Maxima Grupe ģenerāldirektors.

ALDIK ķēdes veikali atrodas tuvu dzīvojamajiem mikrorajoniem, un to sortimentā ir aptuveni 12 000 dažādu preču un produktu. Pircēji ALDIK veikalos ir īpaši novērtējuši svaigu maizi un citus konditorejas izstrādājumus. Tāpat veikalu ķēdei ir piešķirti vairāki apbalvojumi par efektīvu tirdzniecības politiku un klientu augsta līmeņa apkalpošanu.

Maxima Grupe ir 2007. gadā reģistrēts uzņēmums, kurā ietilpst mazumtirdzniecības uzņēmumi Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Bulgārijā un Polijā. Uzņēmumu veido 485 MAXIMA X, MAXIMA XX, MAXIMA XXX, T-MARKET un T-MARKET EXPRESS un ALDIK tirdzniecības centri. No veikalu kopskaita 220 atrodas Lietuvā, 136 Latvijā, 66 Igaunijā, 42 Bulgārijā un 21 Polijā. Maxima Grupe uzņēmumos kopumā tiek nodarbināti vairāk nekā 28 tūkstoši darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses