Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Četri ražotāju pārstāvji saņems goda zīmes, arī Sietiņsone un Fraimanis

Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) šogad sesto reizi piešķirs apbalvojumu Latvijas Labākais ražotājs – izplatītājs, un šogad šo atzinību par izcilu darbu saņems četri ražotāju pārstāvji, informē LTA.Goda zīmi piešķir uzņēmuma darbiniekam, kura profesionālā darbība saistīta ar preču pārdošanas organizēšanu vai pārdošanu.

LTA vērtējumā vispārliecinošāk strādājuši SIA Lango valdes priekšsēdētājs Andrejs Fraimanis, SIA Bauskas alus direktore Daiga Solzemniece, a/s Cēsu alus valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone-Zatlere un SIA Staburadzes konditoreja pārtikas tehnologs Liene Jansone.

LTA norāda, ka, pateicoties A.Fraimaņa uzņēmībai, iniciatīvai un zināšanām uzņēmējdarbībā, ir īstenota ideja un izveidots augošs uzņēmums ar plašu ražotās produkcijas sortimentu. D.Solzemniece atzinību saņems par ieguldīto darbu preču zīmes Gada prece popularizēšanā un produkcijas realizācijas apjoma palielināšanas veicināšanā. E.Sietiņsones-Zatleres paveiktais novērtēts atzinīgi, jo viņa pagājušajā gadā nodrošinājusi veiksmīgu uzņēmuma darbību - uzsākta sidra ražošana Latvijā, palielināta tirgus daļa, bet Cēsu alus saņēmis arī apbalvojumu Sociāli atbildīgs uzņēmums un Labākais darba devējs Vidzemē. L.Jansone savukārt sevi pierādījusi kā ļoti labu speciālistu, ražošanas vadītāju un lojālu darbinieku, par ko liecina uzņēmumā ražoto produktu kvalitāte un tautā iemīlēti produkti, piemēram, Cielaviņa, Skudru pūznis, Siera kūka un daudzi citi, norāda LTA. Pēc tās vēstītā, arī titula Gada prece 2009 piešķiršana produktam Pedro Pizza ar šķiņķi ir viņas kā ražošanas vadītājas nopelns.

Šogad goda zīmi pasniegs Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretārs Juris Pūce un LTA prezidents Henriks Danusēvičs. Apbalvošanas pasākums notiks 21.maijā plkst.13 EM.

LTA uzskata, ka atzinības balva Latvijas un Eiropas ražotājuzņēmumu labākajiem darbiniekiem sekmēs produktu daudzveidību un kvalitāti, patēriņa rūpniecības attīstību iedzīvotāju interesēs, paaugstinās tirgotāju profesionalitāti un uzlabos apbalvoto karjeras iespējas.

LTA iedibinātais apbalvojums tiek piešķirta kopš 2004.gada, un šajā laikā to saņēmuši 40 uzņēmumu vadītāji un darbinieki. Tiesības pretendēt uz Goda zīmi ir tā uzņēmuma darbiniekam, kura izplatītās/pārdotās preces ir guvušas atzinību patērētāju vidū, un to popularitātes vai kvalitātes dēļ tās saņēmušas atzinību Gada prece, Zaļā karotīte un guvušas Latvijas Kvalitātes apstiprinājumu.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses