Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FMS apgrozījums iepriekšējā finanšu gadā audzis par 20%

Latvijas informāciju tehnoloģiju (IT) uzņēmumu grupas FMS neto apgrozījums pagājušajā finanšu gadā - no 2010.gada 1.jūlija līdz 2011.gada 31.jūnijam ir sasniedzis 3,38 miljonus latu. Tas ir par 20% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējo finanšu gadu, kad FMS grupas apgrozījums bija 2,82 miljoni latu.

Nozīmīgu daļu kopējā apgrozījuma - 43% sastāda ieņēmumi no FMS grupas sabiedrības SIA FMS Software izstrādāto produktu Horizon un Horizon Start pārdošanas un uzturēšanas. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu Horizon saimes produktu ieņēmumi pieauguši par 27%.

“Pirmo reizi pēc trīs gadu stagnācijas ir atsācies apgrozījuma pieaugums. Arī šajā finanšu gadā plānojam kopējā apgrozījuma pieaugumu par vismaz 20%. Tas ļauj skatīties nākotnē ar piesardzīgu optimismu", atzīmē FMS grupas valdes priekšsēdētājs Jānis Bergs.

FMS pielāgo savus produktus un pakalpojumus klientu vajadzībām, un tiek izstrādāti risinājumi datu analīzei, izmantojot datu analīzes programmatūras MicroStrategy iespējas. Savukārt Horizon produktu klāsts papildināts ar jauniem risinājumiem apsaimniekošanas un servisa pakalpojumu sniedzējiem. Šogad ievērojamas investīcijas veiktas procesu automatizācijas jomā. Šobrīd FMS grupas aktuālākais jautājums ir pāreja uz elektronisku dokumentu apriti un dokumentu elektroniska parakstīšana ar RVS Horizon.

FMS pērn īstenojis vairāk kā 50 jaunu IT risinājumu ieviešanas projektus valsts un pašvaldību iestādēs un uzņēmumos. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu apgrozījums no projektu vadības, konsultāciju un klientu atbalsta pakalpojumiem pieaudzis par 19%. Tāpat par 10% palielinājusies IT risinājumu izstrāde pēc pasūtījuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses