Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latgalē atklāta jauna pievadķēžu ražošanas rūpnīca

Piektdien Daugavpilī atklāta jauna uzņēmuma SIA Ditton Chain pievadķēžu ražošanas rūpnīca, portālu Diena.lv informēja bankas Citadele pārstāve Ieva Prauliņa.

Tajā tiks ražotas augstas kvalitātes pievadķēdes eksportam uz Eiropas Savienības un ASV tirgu.

Ar Eiropas Savienības un bankas Citadele piešķirto finansējumu Latgales uzņēmumā SIA Ditton Chain kopš 2010.gada aprīļa tika veikta ražošanas telpu rekonstrukcija, uzstādītas jaunās ražošanas iekārtas un sākta auto pievadķēžu ražošana eksportam.

"Mūsu mērķis šī projekta realizācijai ir ražot konkurētspējīgas pievadķēdes ar augstu pievienoto vērtību - īpaši automobiļu ķēdes un speciālās ķēdes - eksportam uz ES un ASV tirgu, kā arī potenciāli perspektīvo Krievijas un NVS valstu tirgu," saka SIA Ditton Chain valdes loceklis Raimonds Bruževičs.

Ražošanas telpu rekonstrukcijas ietvaros uzņēmumā ir uzstādīti Lielbritānijā ražoti virpošanas un apstrādes centri, Baltkrievijā ražotas metālapstrādes iekārtas, Japānā ražotas augstas precizitātes preses, kā arī citas ražošanas iekārtas, kuru lielākā daļa ir ļoti specifiskas un tikušas izgatavotas speciāli SIA Ditton Chain vajadzībām.

"Mēs īpaši lepojamies ar jaunajām krāsnīm jeb termiskajām apstrādes iekārtām rūdīšanai un nitrocementācijai. Šīs Vācijā ražotās krāsnis, kurās temperatūra sasniedz tuvu 1000 grādu pēc Celsija, padara detaļu īpaši izturīgu, un šādu krāšņu nekur citur Baltijā vairs nav," saka SIA Ditton Chain valdes loceklis Raimonds Bruževičs.

SIA Ditton Chain ražošanas telpu rekonstrukcijas projekta kopējās izmaksas ir vairāk nekā 7,2 miljoni latu, no kuriem trīs miljoni latu ir ES Eiropas reģionālās attīstības fonda finansējums un vairāk nekā trīs miljoni latu - bankas Citadele piešķirtais finansējums. Atlikušo projekta realizācijai nepieciešamo finansējumu uzņēmums nodrošināja no saviem līdzekļiem.

Uzņēmums SIA Ditton Chain plāno laika gaitā radīt līdz pat 120 darba vietas. un pakāpeniski kāpināt ražošanas apjomus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses