Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Poliurs pārņem EPI ražošanas aktīvus

Baltijas vadošais rūpnieciski izolētu cauruļvadu ražotājs SIA "POLIURS" iegādājies SIA „European plastic industries” (EPI) ražošanas aktīvus un turpmāk EPI ražotne Olainē darbu turpinās ar „POLIURS” vārdu, informē "POLIURS" izpilddirektors Guntis Līcītis.„Līdz ar šo darījumu, „POLIURS” ievērojami paplašinās piedāvātās produkcijas klāstu, jo nu uzņēmumā varēs iegādāties ne tikai rūpnieciski izolētas caurules, bet arī plastmasas caurules ūdensapgādei, kabeļu un sadzīves kanalizācijai, gāzesvadiem, kā arī elektrību vadošās caurules.

Tāpat uzņēmums ražos ceļa stabiņus autoceļu nomaļu marķēšanai”, stāsta G.Līcītis.„Lai saglabātu un attīstītu plastmasas cauruļu ražošanu ir nepieciešamas ievērojamas investīcijas. „POLIURS” mērķis ir tuvākajos gados ievērojami modernizēt Olaines ražotni, kura pašlaik dod darbu 28 cilvēkiem”, uzsver „POLIURS” izpilddirektors.„POLIURS” iepriekš bija viens no lielākajiem EPI klientiem, jo regulāri iegādājās polietilēna apvalkcaurules, kuras vēlāk tika izmantotas rūpnieciski izolētu cauruļvadu izgatavošanai.G.Līcītis norāda, ka EPI ražotnes pārņemšana ļaus uzņēmumam elastīgāk reaģēt uz cauruļvadu pircēju vēlmēm, īsākos laikos izpildot pasūtījumus, kā arī paplašinot produkcijas klāstu. "POLIURS" darbības sfēra ir rūpnieciski izolētu cauruļvadu sistēmu un plastmasas cauruļu ražošana, projektēšana un montāža. Tas ražo rūpnieciski izolētu cauruļvadu sistēmas kopš 1995. gada janvāra. 2007.gada sākumā „POLIURS” pārņēmis SIA „European plastic industries” (EPI) plastmasas cauruļu ražošanas biznesu. Galvenie uzņēmuma noieta tirgi ir Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā un Zviedrijā. Uzņēmums ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Jelgavas rajonā un lielākais darba devējs Ozolnieku pagastā - tajā strādā apmēram 90 darbinieku. Pagājušajā gadā "POLIURS" apgrozījums bija 3,85 miljonus latu.


Papildus informācija:
Guntis Līcītis
SIA "POLIURS" izpilddirektors
Tel.: 630 26033, 630 50600
Mob.tel.: 29245385
E-pasts: [email protected]
 www.poliurs.lv

Mārcis Krastiņš
Sabiedrisko attiecību konsultants
Tel. 2 9804723
E-pasts: [email protected]


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses