Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PR: "LG Electronics" arī turpmāk būs pasaules snovborda čempionāta ģenerālsponsors

Viens no pasaules vadošajiem mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) un Starptautiskā Slēpošanas federācija (FIS) paziņojusi, ka LG būs FIS Pasaules snovborda čempionāta ģenerālsponsors arī 2010./2011. gada sezonā.


LG FIS Pasaules snovborda čempionāts ir vienas no lielākajām ziemas sporta veidu sacensībām pasaulē. No 2010. gada septembra līdz 2011. gada martam sacensības notiks ap 20 pilsētās vairāk nekā 15 pasaules valstīs. Turklāt LG FIS Pasaules snovborda čempionāts tiks pārraidīts vairāk nekā 80 pasaules valstu plašsaziņas līdzekļos.

Vieni no svarīgākajiem LG FIS Pasaules snovborda čempionāta sezonas notikumiem ir Big Air pasākumi, kas norisināsies Londonā (Lielbritānija), Seulā (Koreja), Stokholmā (Zviedrija), Barselonā (Spānija) un Kvebekā (Kanāda). Šim pasākumam par godu tiks izbūvēts liels, slēpošanas nogāzei līdzīgs tramplīns, un sacensību dalībnieki lēks tam pāri, izpildot dažādus trikus un demonstrējot savu meistarību.

„LG Electronics ir LG FIS Pasaules snovborda čempionāta ģenerālsponsors pēdējās divas sezonas, tāpēc ar prieku vēlamies turpināt atbalstu arī nākamajā sezonā,” saka Marketing and Global Sponsorship prezidenta vietnieks Endrū Barets (Andrew Barrett). „Priecājos, ka varējām organizēt Big Air Dienvidkorejā, kas palīdzēja popularizēt Koreju kā ziemas sporta veidu valsti pasaulē un atbalstīt Dienvidkorejas apņemšanos 2018. gadā organizēt Ziemas olimpiskās spēles Pjong Čangā. Es ar nepacietību gaidu nākamo - 2010./2011. gada sadarbības sezonu!”

FIS prezidents Žans Franko Kaspers (Gian Franco Kasper) atzīst: „FIS ir gandarīta turpināt sadarbību ar LG Electronics - ir patīkami sadarboties ar sponsoru, kas iesaistās tik lielā mērā un turpina paplašināt savu dalību sporta pasākumos gadu no gada.”

Ikgadējais FIS Pasaules čempionāts snovbordā pirmo reizi notika 1994./1995. gada sezonā, un gadu gaitā tajā ir ietvertas visas šī aizraujošā sporta veida disciplīnas. No elpu aizraujošām frīstaila disciplīnām uz tramplīniem (half-pipe) līdz interesantām cīņām starp sportistiem snovborda krosa trasē – FIS Pasaules čempionātā snovbordā redzēsiet visu! Pasaules čempionu tituli un kristāla kupoli tiek piešķirti sportistiem ar labākajiem rezultātiem četrās kategorijās, proti, big air, half-pipe, snovborda kross un paralēlos, kā vispārīgos nobraucienos.

Papildu informācija:

LG Electronics Latvia
Zane Udrase
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
SIA LG Electronics Latvia
Tālrunis: +371 67 311 337
E-pasts: [email protected]

LG-One
Sabiedrisko attiecību konsultante
Anete Gribuste
Tālrunis: +371 67240571
E-pasts: [email protected]

Par LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 84 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās, ieskaitot 84 filiālēs visā pasaulē. LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs.

Par FIS
Starptautiskā Slēpošanas federācija (FIS) ir dibināta 1924.gadā Olimpisko spēļu Šamonī, Francijā laikā. FIS mērķis ir veicināt sportu slēpošanas un snovborda attīstību visā pasaulē. FIS atbild par tādām Olimpiskajām disciplīnām kā kalnu slēpošana, distanču slēpošana, frīstaila slēpošana un snovbords, nosakot arī starptautisko sacensību noteikumus. Ar 110 dalībvalstu (viena šobrīd izslēgta) atbalstu FIS katru gadu rīko vairāk nekā 6000 slēpošanas un snovborda sacensības. Vairāk informācijas www.fis-ski.com


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses