Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Mabroc" uzsāk Latvijā jaunu virzienu - metāla dārza mēbeļu ražošanu

Ražošanas uzņēmums SIA „Mabroc” ir paplašinājis savu darbību, uzsākot jaunu virzienu – metāla dekoratīvo dārza mēbeļu ražošanu. Darbu pie jaunās produkcijas līnijas ieviešanas uzņēmums uzsāka jau pagājušā gada vasarā, kad tika piesaistīti profesionāli dizaineri un investēti aptuveni 40 000 eiro Vācijā ražotās iekārtās. Jaunā dārza mēbeļu produkcija ir startējusi zem tai īpaši radītas preču zīmes - Kapellmeister.

Kalta izstrādājumu ražotne specializējas gan dekoratīvo metāla konstrukciju ražošanā kā piem., vārti, metāla žogi, kāpnes, balkoni, margas un nojumes, gan arī nestandarta metālkonstrukciju ražošanā. SIA „Mabroc” izgatavo metāla izstrādājumus kā pēc tipveida, tā arī pēc individuāli izstrādātiem rasējumiem, pēc klienta vēlmēm pie skiču izstrādes, piesaistot dizaina speciālistus dekoratīvā metāla jomā.

Valdes loceklis Andrejs Belozubs: „Dārza dekoratīvo metālkonstrukciju formai nepiemīt nekādi standarti, tā tiek izgatavota, apvienojot klienta vēlmes ar dizainera ieteikumiem. Kapellmeister dārza mēbeles paredzētas cilvēkiem, kas vēlas veidot savu interjera stilu, izceļot tā individualitāti. Šī produkcija ir unikāla ne vien Latvijā, bet arī pasaulē. Mēbeles izgatavotas no metāla, savienojot to ar koku. Tā piem., lapegle labi iztur mitrumu un var kalpot vairākas desmitgades.

Diemžēl Latvijā pagaidām vēl dominē uzskats, ka kalta metāla izstrādājumi ir dārgi, kas nav taisnība. Pie tam cilvēki reti, kad aizdomājas par to, cik ilgu laiku tiem kalpos piem., koka vārti un, cik ilgu laiku no kalta metāla izgatavotie. Ja runājam piem., par vārtiem vai žogiem, ārējam izskatam, kas ilgstoši saglabā savu sākotnējo stāvokli ir svarīga loma, ja mēs domājam par ēkas tirgus vērtības saglabāšanu un paaugstināšanu. Domāšanas maiņa par labu ilgtermiņa ieguldījumam savā mājoklī pašreiz ir aktuāla un šeit mēs saskatām perspektīvu mūsu produkcijai.
Interesi par jaunajiem Kapellmeister izstrādājumiem ir jau izrādījuši klienti ārvalstīs un pašreiz tiek risinātas sarunas ar Vācijas uzņēmēju par šīs produkcijas eksportu”.

Ražošanas uzņēmums „Mabroc” dibināts 2005. gadā un tā galvenais darbības virziens – dekoratīvu konstrukciju izgatavošana no metāla. SIA „Mabroc” apgrozījums 2007.gadā sasniedza 653 656 eiro, kas 2006. gadā bija 480 827 eiro, bet 2005.gadā -111 520 eiro. Uzņēmumā nodarbināti ap 20 cilvēku, tā ražošanas telpas aizņem 1450kvm, ražotne atrodas Jelgavas rajonā, Ozolniekos.

Ilze Saulkalne
SIA „Mabroc” projektu vadītāja
Mob.: 29517758,
e-pasts: [email protected]; [email protected]
www.mabroc.lv , www.kapellmeister.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses