Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

PR: "Samsung" laiž klajā atvērto mobilo platformu: "Samsung Bada" – nākamais vilnis mobilajā industrijā

Samsung Electronics Co. Ltd., vadošais mobilo telefonu ražotājs, paziņojis par plānu šī gada decembrī laist klajā savu atvērto mobilo platformu ar nosaukumu Samsung Bada [bada]. Šis jaunais Samsung mobilās ekosistēmas papildinājums ļaus programmatūras izstrādātājiem radīt aplikācijas tūkstošiem jaunu Samsung mobilo telefonu, bet patērētāji iegūs interesantu un dažādu mobilā satura klāstu.

Samsung jaunā platforma piedāvā patiesu viedtelefona lietošanas baudījumu, kas bagātināts ar mobilajām aplikācijām, jaunām tehnoloģijām un iespējām Samsung mobilo telefonu lietotājiem. Vārds “Bada”, kas korejiešu valodā nozīmē “okeāns”, tika izvēlēts ar nolūku paust neierobežoto potenciālu dažādajām aplikācijām, kas var tikt radītas, izmantojot jauno platformu. Tas arī norāda uz Samsung aizrautību ar dažādajām atvērtajām platformām mobilo tehnoloģiju industrijā. Samsung Bada simbolizē arī svaigos izaicinājumus un iespējas gan aplikāciju izstrādātājiem, gan arī izklaides alkstošajiem patērētājiem, kam būs iespēja to visu izbaudīt, līdz ko jaunā platforma tiks atvērta.

Balstoties uz Samsung pieredzi, izstrādājot iepriekšējās platformas tādiem mobilo telefonu flagmaņiem kā Samsung Jet un Samsung Star, Bada piedāvās izcili stabilu risinājumu aplikāciju izstrādātājiem. Samsung Bada ir arī ārkārtīgi vienkārši lietojama, kas nozīmē to, ka pašreiz tā ir viena no izstrādātājiem visdraudzīgākajām vidēm, jo īpaši tādu aplikāciju lauciņā, kurās tiek izmantoti interneta pakalpojumi. Bada revolucionārā lietotāja saskarne var tikt pārveidota izsmalcinātā un pievilcīgā izstrādātāju saskarnē.

Samsung būs pa spēkam paplašināt izvēles iespējas mobilo telefonu lietotājiem, piedāvājot viedtelefona lietošanas baudījumu plašākam Samsung mobilo telefonu klāstam. Apgūstot Samsung Bada, lietotāji gūs iespēju viegli piekļūt visdažādākā veida saturam savos mobilajos telefonos.

Samsung Bada ļauj arī mobilo sakaru operatoriem radīt unikālas un diferencētas mobilo pakalpojumu platformas, caur kurām saviem abonentiem piedāvāt aplikācijas un bagātīgu interneta saturu.

Samsung ir izveidojis savu mobilo aplikāciju ekosistēmu, 2008.gadā laižot klajā Samsung Mobile Innovator un Samsung Application Seller interneta vietnes, kā arī vēlāk prezentējot Samsung Application Store veikalu kā vēl vienu būtisku šīs ekosistēmas sastāvdaļu.

Samsung Electronics Mediju risinājumu centra vadītājs Dr. Hosoo Lī sacīja: “Atverot Samsung mobilās platformas, mēs varēsim nodrošināt bagātīgu mobilo saturu nemitīgi augošajam un viegli pieejamajam viedtelefonu klāstam.” Viņš piebilda: “Bada kalpos kā pagrieziena punkts Samsung vēsturē, kā revolucionāri jauna platforma, kas dāvās vēl nepieredzētas iespējas sakaru operatoriem, aplikāciju izstrādātājiem un Samsung mobilo telefonu lietotājiem visā pasaulē.”

Oficiālā interneta vietne (www.bada.com) ir atvērta 10.novembrī, un tā piedāvā plašu informācijas klāstu par Bada platformu, tai skaitā informāciju par jaunākajiem produktiem, SDK rīkiem, iespējām un notikumu paziņojumiem. Samsung rīkos arī oficiālu Bada prezentēšanas pasākumu, kas notiks decembrī Londonā, Lielbritānijā, kā arī šajā dienā izstrādātājiem tiks piedāvāta Bada programmatūras izstrādes rīkkopa (SDK).

Par Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd. ir viens no pasaulē vadošajiem uzņēmumiem pusvadītāju, digitālo informācijas nesēju un digitālo konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2008. gadā sasniedza 96 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 150 000 cilvēku 134 birojos 62 valstīs un sastāv no divām galvenajām uzņēmējdarbības struktūrvienībām: Digitālo informācijas nesēju un komunikāciju struktūrvienības un Ierīču risinājumu struktūrvienības. Samsung Electronics, kas ir atzīts par vienu no visstraujāk augošajiem zīmoliem pasaulē, ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas mikroshēmu, mobilo tālruņu un TFT-LCD displeju ražotājs. Meklējiet izsmeļošāku informāciju tīmekļa vietnē www.samsung.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses