Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: "Venden" Lielās talkas dienā sāks seno "Cīrulīšu" kāpņu restaurāciju

„Lielās talkas dienā, 18.aprīlī, SIA VENDEN kolektīvs, sadarbībā ar novadpētniekiem un ainavu arhitektiem, uzsāks darbu pie kādreizējās sanatorijas „Cīrulīši”, kurā tagad atrodas VENDEN ražotne, seno kāpņu fragmentāras restaurācijas,” informē SIA VENDEN Komercdirektors Edgars Medvedskis, turpinot, pirmās Latvijas neatkarības „Cīrulīšu” kāpnes bija sanatorijas lepnums pa tām bija iespējams aiziet līdz pat Gaujai.

„Darbs pie „Cīrulīšu” kāpņu atrakšanas un restaurācijas jau tika plānots ilgāku laiku, bet šogad, Starptautiskās Zemes dienas ietvaros plānotajā visLatvijas Lielajā talkā sāksim pirmos darbus pie šī vēsturiskā objekta atjaunošanas,” skaidro E.Medvedskis.

„Uzņēmums plāno seno kāpņu fragmentu atjaunot to kādreizējā izskatā un iekļaut to ekskursiju programmā,” uzsver E.Medvedskis, papildinot, ka jau 4 gadus visi interesenti un uzņēmuma viesi tiek aicināti iepazīties ar Venden ūdens ieguves vietu Kocēnu pagasta Mežuļu avotā un ar VENDEN ražotni „Cīrulīšos”, kā rezultātā katru gadu ar VENDEN ūdens ieguves procesu iepazīstas vairāk nekā 400 Latvijas uzņēmumu un valsts iestāžu pārstāvji.

Netālu no Cēsīm esošajā VENDEN ražotnē pie darba ķersies VENDEN darbinieki no visas Latvijas, arī skaitliski lielās Rīgas filiāles, kā arī uzņēmuma vadība.

Diemžēl ar laiku atjaunot pilnībā būs iespējams tikai to kāpņu fragmentu, kurš atrodas VENDEN teritorijā, jo pārējā seno kāpņu daļa ir nojaukta un likvidēta.

„Teritorijas sakopšanas un labiekārtošanas darbi Lielās talkas dienas ietvaros ir plānoti ne tikai VENDEN ražotnes teritorijā, bet arī tās tuvākajā apkaimē,” skaidro E.Medvedskis, uzsverot, ka sakopšanas darbi notiks paralēli kāpņu atjaunošanas uzsākšanai.

SIA "Venden" ir dibināts 1997.gadā un pašreiz tajā ir nodarbināti vairāk nekā 200 strādājošo.

Papildus informācija:
Edgars Medvedskis
SIA “Venden” Komercdirektors
Tel. 67344444
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses