Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Santehnikas ražotājs PAA izvērš produkcijas eksportu uz Krieviju

Latvijas santehnikas ražotājs PAA parakstījis ilgtermiņa līgumu ar Krievijas uzņēmumu _Akrilan _par santehnikas ražošanu un produkcijas eksportu uz Krieviju, informēja PAA.Līgums paredz akrila un akmens masas vannu, dušas paliktņu un izlietņu piegādi firmai Akrilan, kas tos tirgos caur savu dīleru tīklu. PAA vannas Krievijas tirgū tiks pozicionētas ekskluzīvās klases santehnikas segmentā. Santehnika būs septiņās dažādās krāsās.

Pirmajā sadarbības gadā plānots apgrozījums ap 300 000 eiro apjomā.

PAA eksports uz Krieviju attīstīts kopš 2005.gada. Šajā laikā īstenota sadarbība ar vairākiem ekskluzīvās santehnikas dīleriem – saloniem Maskavā un Krievijas dienvidu reģionā Rostovā.

Kā uzskata PAA eksporta vadītāja Ingura Lipšāne, līgums ar Akrilan ir iespēja iekļaut PAA produkciju plaši attīstītā vairumtirdzniecības tīklā Krievijas santehnikas tirgū.

Akrilan ir Šveices kompānijas meitas uzņēmums, kas Krievijā ražo ekonomiskā segmenta akrila vannas ar zīmolu Akrilan. Ievērojamu produkcijas daļu uzņēmums izplata caur starptautisku DIY ķēdi Leroy Merlin. 2009.gada nogalē Akrilan kolekcija papildināta ar ekskluzīvās klases santehnikas segmentu, kurā no 2010.gada vasaras būs iekļauti arī PAA ražotie izstrādājumi.

SIA PAA dibināta 1993.gadā. Ražotāja eksporta tīkls izveidots Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Krievijā, Polijā, Vācijā un Zviedrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses