Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēja Dienā 11. aprīlī un 13. aprīlī lasiet

Uzņēmēja Dienā 11. aprīlī un 13. aprīlī lasiet:

Jau kopš XX gadsimta deviņdesmit​ajiem gad​iem zivju pārstrādes nozari regulāri piemeklējušas krīzes. To vidū ir arī brīdis, kad 2014. gadā saasinājās Krievijas un Eiropas Savienības attiecības. Patlaban no visām krīzēm atguvušies un veiksmīgi strādā tie Latvijas zivju produktu ražošanas uzņēmumi, kuri laikus ​saprata, ka nevar skatīties pagātnē, bet jāpārorientējas uz  ​jauniem​ tirg​iem rietumvalstīs.

Tieši birojs - tā iekārtojums un atrašanās vieta - ir daudzu uzņēmumu svarīgākā vizītkarte​.​ Uzņēmēja Diena pēta situāciju biroj​a telpu ​nomas un pārdošanas ​tirgū​,​ un secina, ka piedāvājums no pieprasījuma jūtami atšķiras, turklāt, piemēram, Rīgā biroja telpu vēlamajā platībā un kvalitātē nepietiek. 

Ņemot vērā, ka Latvija uzskatāma par samērā atvērtu ekonomiku​,​ ​mūsu valsti viegli iespaido  globālās tautsaimniecības norises. Pārprodukcija un pasaules ekonomikas stūrēšana deflācijas virzienā liek aizvien straujāk samazināties rūpniecības preču realizācijas cenām​ daudzviet pasaulē un arī mūsu valstī​.

Aptieku jomu ierasts analizēt, saistībā ar situāciju veselības aprūpē, tomēr aptiekas - tas arī ir bizness, kurā valda asa konkurence, notiek pircēju piesaistīšana ar dažādiem mārketinga instrumentiem un tiek domāts par veiksmīgāko ​stratēģiju​ ​klientu apkalpošanai​.

13. aprīļa Uzņēmēja Dienā - ​ arī plašs ieskats ​informācijas tehnoloģiju jom​as ​aktualitātē​s.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses