Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēja Dienā 15. un 17. augustā

Uzņēmēja Dienā 15. un 17. augustā lasiet
  • Rio olimpiskās spēles, visticamāk, nespēs uzlabot Brazīlijas kopējo ekonomisko situāciju. Savukārt daudzi Brazīlijas uzņēmēji cer nopelnīt uz tūrisma biznesa rēķina - tiek lēsts, ka augustā un septembrī kopumā Brazīliju apmeklēs ap 350 tūkstošiem olimpisko ārvalstu viesu.
  • Banku klientu aptaujas anketas par finanšu paradumiem un iespējamo saistību ar politiski nozīmīgām personām izraisījušas pagaidām neatbildētu jautājumu lavīnu. "Kāpēc man jāprognozē, cik daudz savas naudas izņemšu bankomātā?" ir viens no šādiem jautājumiem.
  • Lai gan iepriekš cerēts, ka naftas cenu krituma un banku kredītu atmaksas rezultātā radītais naudas ietaupījums kopā ar algu kāpumu radīs labvēlīgus apstākļus iedzīvotāju tēriņiem, noticis pretējais. 
  • Latvijā ir senas audiotehnikas ražošanas tradīcijas,  un lai arī tās laiku pa laikam piedzīvojušas dažādus triecienus, tomēr joprojām ne tikai pastāv, bet arī pilnveidojas.
  • Pirms parakstīt apdrošināšanas līgumu, jāizvērtē riski un apdrošināšanas prēmiju apjoms, uzsver uzņēmēji. Sadarbība ar apdrošinātājiem tiek vērtēta kā visai konstruktīva, tomēr, ja nepieciešams kāds ļoti specifisks apdrošināšanas produkts, tad vienošanās varot arī neizdoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses