Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Uzņēmēja Dienā 29.maijā

Pirmdien, 29.maijā, Uzņēmēja Dienā lasiet par nodokļu uzrēķiniem un labāko naudas ieguldīšanas veidu (Latvijas iedzīvotāju ieskatā).

Arī privātpersonas skar VID nodokļu uzrēķini 

Pat tie iedzīvotāji, kuri neveic uzņēmējdarbību, nonāk Valsts ieņēmumu dienesta (VID) uzmanības lokā, un arī privātpersonas skar nodokļu uzrēķini, skaidro advokātu biroja Primus Nodokļu partnere Ingūna Ābele un uzsver - ikvienam Latvijas iedzīvotājam jārēķinās, ka mēs dzīvojam laikmetā, kad VID rīcībā nonāk milzīgs informācijas apjoms, turklāt visbiežāk VID pastiprinātas uzmanības lokā nokļūst privātpersonas, kuru izdevumi ievērojami pārsniedz oficiālos ienākumus.


Meklē lielāku ienesīgumu savai naudai

Latvijas iedzīvotāji par labāko naudas ieguldīšanas veidu nemainīgi uzskata nekustamā īpašuma iegādi, liecina Swedbank veiktais pētījums. Pēdējā laikā depozītu procentu likmes ir ļoti zemas, un ekonomisti prognozē, ka tās vēl kādu laiku saglabāsies zemas, savukārt inflācija pieaugs. Tas nozīmē, ka nauda, kas glabāsies norēķinu kontos vai depozītos, pamazām zaudēs pirktspēju. Šāda situācija aizvien vairāk mudina iedzīvotājus meklēt uzkrājumu un ieguldījumu veidus, kas ļautu labāk pelnīt.
 

Eiropas fondu mantojums

Valstij jāzina, kur un kāpēc tā investē, – tāda ir 2007.–2013. gada Eiropas Savienības fondu plānošanas perioda mācība, kas jāņem vērā jaunajā plānošanas periodā. Šai periodā investīcijas jāsaista ar konkrētā reģiona specifiku, turklāt projektu vadībai un uzraudzībai jākļūst stingrākai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses