Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Miķelsons iecelts arī citu AS Neatkarīgie nacionālie mediji uzņēmumu valdēs

Izmaiņas veiktas arī AS Neatkarīgie nacionālie mediji (NNM) un tā ietilpstošo uzņēmumu - SIA TV5 un SIA Latvijas Ziņu kanāls - valdes sastāvos, tajās iekļaujot Gintu Miķelsonu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA Lursoft informācija.

Kā ziņots, AS Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT) valdē tika iecelts bijušais SIA Lattelecom Biznesa segmenta vadītājs Miķelsons, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA Lursoft informācija.

Visos trijos uzņēmumos - NNM, Latvijas Ziņu kanāls un TV5 - Miķelsons iecelts par valdes priekšsēdētāju.

NNM valdē bez Miķelsona darbu turpina Normunds Kalniņš un Jekaterina Gļebova. Uzņēmuma padomē kā priekšsēdētājs darbu turpina Andrejs Ēķis, bet kā locekļi - Guntars Traubergs un Olga Sīkstule-Misāne.

Latvijas Ziņu kanāla un TV5 valdēs darbu turpina Kristīne Krievkalne-Ķikute un Gļebova.

Kā ziņots, LNT valdē kā tās priekšsēdētājs darbu turpina telekompānijas dibinātājs Ēķis, bet kā valdes locekle - Gļebova.

Savukārt uzņēmuma padomē izmaiņas patlaban nav notikušas - tās priekšsēdētājs ir Jānis Dzenis, bet kā locekļi darbu turpina Aigars Grauba un Jānis Āzis.

Kā skaidroja LNT Pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole, Miķelsons iecelts LNT valdē kā attīstības direktors. Viņš būs atbildīgs par jauno mediju attīstību, tai skaitā interneta platformu izstrādi un popularizēšanu.

Patlaban telekompānija izstrādā attīstības stratēģiju, un par kādiem konkrētākiem plāniem būs zināms vasaras otrajā pusē.

Kā pastāstīja Lattelecom Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Linda Štokmane, Miķelsons ar šī gada 20.jūniju "pieņēmis jaunus izaicinājumus". Iepriekš Miķelsons Lattelecom dažādos amatos strādājis aptuveni desmit gadus.

2009.gada beigās LNT zaudējumi sasniedza 1,12 miljonus latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA Lursoft sniegtā informācija. 2008.gadā LNT strādāja ar peļņu 154 939 latu apmērā.

Uzņēmuma apgrozījums 2009.gadā bija 8,1 miljons latu, kas ir par 26% mazāk nekā 2008.gadā, kad apgrozījums bija 11 miljoni latu.

Saskaņā ar tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia apkopoto informāciju šī gada maijā kanāls LNT bija otrs skatītākais, un to vērojuši 12,2% Latvijas iedzīvotāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses