Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Tele 2: Mobilā operatora izvēli ietekmē pieejamais mobilo datu apjoms

Vajadzība pēc lielāka datu apjoma augusi par aptuveni 52% un, ņemot vērā šo tendenci, jau otro gadu pēc kārtas Tele2 ir pirmā izvēle tiem klientiem, kuri, saglabājot savu numuru, vēlas mainīt operatoru, portālu Diena.lv par šādiem Tele 2 statistikas datiem informē uzņēmuma pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Neraugoties uz to, ka lietotāju migrācija starp operatoriem kopumā mazinās, šādā veidā Tele2 klientu skaits ir palielinājies par vairākiem tūkstošiem.

"Viens lietotājs mēnesī vidēji patērē 9 gigabaitus, kas apjoma ziņā atbilst 10 pilnmetrāžas filmu skatīšanai labā kvalitātē. Tādēļ klienti, izvēloties operatoru, arvien lielāku uzmanību pievērš mobilā interneta pakalpojuma ātrumam un kvalitātei," stāsta Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.  "Jau vairākus gadus pēc kārtas, saskaņā ar SPRK mērījumiem, mums ir ātrākais mobilā interneta lejupielādes ātrums Latvijā, ko acīmredzot ir novērtējuši mobilo sakaru lietotāji," norāda Vancovičs.

Ņemot vērā iedzīvotāju skaita samazināšanās tendenci Latvijā, mobilo sakaru operatoru cīņa par klientiem ir asa, un klientu pieaugumu iespējams nodrošināt tikai ar jaunu pakalpojumu piedāvāšanu un uz konkurentu rēķina. "Mēs daudz ieguldām attīstībā, kā arī šobrīd esam labākajās pozīcijās starp operatoriem, lai pirmie saviem klientiem varētu nodrošināt 5G tehnoloģijas sniegtās iespējas. Tāpat esam veiksmīgi attīstījuši savu klientu lojalitātes jeb komplimentu programmu, kas mums ļāvis konkurences cīņā būt sekmīgiem," saka Vancovičs.

Mobilā interneta tīkls kļuvis par nopietnu alternatīvu arī fiksētā interneta pieslēgumam. Mobilā mājas interneta patēriņš Latvijas mājsaimniecībās audzis par 30% gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses