Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Uzņēmēja Dienā 5. un 7. septembrī

Bioloģiskā lauksaimniecība - dzīvesveids vai bizness?
Daudzi fakti liecina, ka Latvija pagaidām ir bioloģisko izejvielu ražotājvalsts. Diena pēta, vai mēs varam kļūt arī par bioloģiskās pārtikas ražotājvalsti un apkopo dažādu ekspertu viedokļus par to. 

Salds bizness ar senām tradīcijām
Latvijas biteniekiem aktuāls kļuvis jautājums - ko darīt ar saražoto produkciju? Draugu un radu nav daudz, arī kaimiņu skaits ierobežots – jāsāk medu tirgot. Kolīdz biškopis nostājas uz tirgus takas, tā seko nākošā izvēle – tirgot tirgū vai pārdot uzpircējam?

Sola ieguvumus novadiem
Rail Baltica projekts dod iespēju jau šobrīd veidot jaunas industriālās teritorijas Salacgrīvas, Limbažu, Salaspils, Inčukalna, Olaines, Iecavas un Bauskas novados, uzsver Rail Baltica Latvija telpiskās plānošanas eksperts Neils Balgalis.

Karjeru loģistikā bez trim valodām neizveidot
Loģistikas nozares uzņēmēji secinājuši  –  jaunajiem speciālistiem klibo krievu valodas zināšanas, bez kurām – tāpat kā bez izcilām latviešu valodas zināšanām un bez labas angļu valodas prasmes – šajā nozarē kāpt pa karjeras kāpnēm ir gandrīz neiespējami. Cilvēkiem, kuri grib strādāt loģistikas jomā, latviešu, krievu un angļu valodas ir jāpārvalda.

Sadarbojas ar uzņēmumiem
Lai nodrošinātu loģistikas studentiem iespēju apgūt praktiskas zināšanas, RTU sadarbojas ar aptuveni 70 uzņēmumiem visā Latvijā, turklāt atbalsta arī studentu praksi ārvalstu kompānijās, stāsta RTU docente Krista Griķe.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses