Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

7 idejas nedēļas nogales izbraucienam uz Šauļiem

Idejas brīvdienām Šauļos.

 

“Baltu ceļa” centrs – Lietuvā un Latvijā VIENĪGĀ modernā un interaktīvā vieta, kurā var interesanti iepazīt baltu kultūru. Dažādas spēles un atrakcijas aizvedīs jūs uz maģisko sentēvu pasauli, kurā daudz neparastu priekšmetu, nozīmīgu simbolu un interesantu faktu.


Šauļu bulvāris ir viens no VECĀKAJIEM bulvāriem Eiropā. Te atradīsiet piecas strūklakas, mākslinieciskus objektus un akcentus. Bulvāra “zooloģiskā dārza” dzīvnieku meklēšana pastaigai piešķirs vēl vairāk prieka.


Talkšas ezera piekrastē mājojošā Dzelzs lapsa lepojas, ka ierakstīta rekordu grāmatā, jo ir LIELĀKĀ dzīvnieka skulptūra Lietuvā. To varēsiet glāstīt, fotografēt un pat uzcienāt ar saldējumu!


Iegriežoties Haima Frenkeļa villas parkā, galva reibs no pasakainā skata: gandrīz DIVI TŪKSTOŠI visdažādāko šķirņu un krāsu ROŽU KRŪMU. Īpašas fotogrāfijas un kafijas tasītes starp karaliskajām puķēm radīs jums romantisku noskaņu.

Kaķu muzejā ir vairāk nekā SEŠI TŪKSTOŠI KAĶU: vitrīnās, logos, uz sienām un griestiem. Jums par kompāniju ar prieku gādās arī īsti kaķi, kuri iepazīstinās ar ekspozīciju.


“Rūtas” šokolādes muzejs atrodas valsts VISVECĀKAJĀ konfekšu fabrikā. Noslēpumainā šokolādes vēsture, īpašā šokolādes burbuļa degustācija un PAŠI GARDĀKIEM šokolādes gardumi mājiniekiem dāvās jums daudz labu emociju.


Netālu no Šauļiem atrodas Rēkīvas ezers – brīnišķīga vieta atpūtai, izklaidēm un fotosesijām, jo tieši tur ir redzami VISSKAISTĀKIE SAULRIETI. Pastaigas, izbraucieni ar laivu un laba ēdiena baudīšana ļaus priecāties par nesteidzīgiem mirkļiem.

Vairāk informācijas par to, ko darīt un ko redzēt Šauļos, atradīsiet mūsu tīmekļvietnē www.visitsiauliai.lt.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko nogaršot Aragonā Spānijā

Spānijas ziemeļi sevi prezentē ar medījumu gaļu, olīveļļu, dažāda veida uzkodām jeb tapām un tradicionāliem ēdieniem, kas pagatavoti no sakaltušām maizes drupačām (migām). Iespējams, Aragonā,...

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena