Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Citi

Vējonis un Platonovs ievēlēti par LOK viceprezidentiem

Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis un Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents Aivars Platonovs otrdien Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ārkārtas Ģenerālajā asamblejā ievēlēti par LOK viceprezidentiem.

LOK pagaidu prezidenta amatā ievēl Buku

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ārkārtas Ģenerālajā asamblejā otrdien par organizācijas pagaidu prezidentu tika ievēlēts Latvijas Volejbola federācija (LVF) prezidents Jānis Buks.

FOTO: Ar dramatiskām cīņām Smiltenē noslēdzies Latvijas čempionāts triatlonā vidējā distancē

Pagājušajā nedēļas nogalē Smiltenē notikušajā Latvijas čempionātā triatlonā vidējā distancē (1,9km+90km+21,1km) sievietēm otro gadu pēc kārtas uzvaru svinēja Baiba Medne (NBS Triatlona komanda), bet vīriešiem, kur riteņbraukšanas daļā krita un izstājās galvenais favorīts Rinalds Sluckis un skriešanā izstājās pēdējos divus gadus Smiltenes triatlonā 4.un 3. vietu ieguvušais Andis Grandāns, pirmo vietu ieguva Rolands Putniņš (Ironman.lv). Latvijas kausa posmā sprintā (750m+20k+5km) labākos laikus uzrādīja Miks Meijers un Ieva Pūce, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

FOTO: Izglītības un zinātnes ministrijas pateicības rakstus saņem Latvijas atlēti - Eiropas trešo spēļu laureāti

Šodien, 7.jūlijā, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) īpašā godināšanas pasākumā sveica Eiropas III spēļu dalībniekus – sportistus, trenerus un atbalsta personālu. Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša pasniedza 17 pateicības rakstus par izcilajiem sasniegumiem, kā arī piešķīra uz Latviju atceļojušās divas zelta medaļas Agatei Caunei un Līnai Mūzei.

SKDS pētījums: LOK ir reputācijas problēmas

Pētijumu centra SKDS jūnija beigās un jūlijā veiktā socioloģiskā aptauja liecina, ka pēc iedzīvotāju domām Latvijas Olimpiskajai komitejai (LOK), ko pārņēmuši vairāki skandāli un pēc nedēļas gaidāmas ārkārtas prezidenta vēlēšanas, ir reputācijas problēmas.

Diskusija ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta amata kandidātiem

11. jūlijā gaidāma Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas ārkārtas sesija, kuras laikā plānots izraudzīt jaunu prezidentu. Šobrīd uz LOK prezidenta amatu kandidē Latvijas Airēšanas federācijas prezidente Gunta Vlasenko, Latvijas Volejbola federācijas prezidents Jānis Buks un Latvijas Modernās pieccīņas goda prezidents Andris Feldmanis.

FOTO: Specifiskajā un grūtajā Vilkaču maratonā jauni uzvarētāji

Pagājušajā nedēļas nogalē Tukuma pusē jau septīto reizi notikušajā specifiskajā un grūtākajā Baltijas maratonā - Vilkaču maratonā – vairāk nekā 90 dalībnieku vidū uzaras izcīnīja Ģirts Dakša un Zane Tilta-Kūma, kuriem tā ir pirmā reize uzvarētāju godā, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.