Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Motoru sports

Jonass Sardīnijas Grand Prix noslēdz ceturtajā vietā

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien Itālijā pasaules motokrosa čempionāta posma - Sardīnijas Grand Prix - otrajā braucienā finišēja ceturtais un abu braucienu summā noslēdza sacensības arī ceturtajā vietā.

Strokšs: WRC posma organizēšana ir liels eksāmens

Pasaules rallija čempionāta (WRC) posma Latvijā rīkošana ir lielākais izaicinājums, ar kuru organizētāju komanda līdz šim ir saskārusies, sarunā ar žurnālistiem teica posma Latvijā direktors Raimonds Strokšs.

Ātruma cilts: pirmizrādi piedzīvo filma Ātruma skartie

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Tajā Pauls Timrots apmeklē dokumentālās filmas par autosportistu Mārtiņu Sesku Ātruma skartie pirmizrādi, kas šonedēļ pulcēja Latvijas benzīngalvu eliti un kvēlākos fanus.

FOTO: Pirmizrādi piedzīvo dokumentālā filma par Mārtiņu Sesku Ātruma skartie

27. marta vakarā kinoteātrī Splendid Palace aizvadīts dokumentālās filmas Ātruma skartie atklāšanas pasākums, kurā pulcējās filmas radošā komanda, autosportisti, rallija entuziasti un atbalstītāji. Filma stāsta par vairākkārt godalgotā rallija pilota Mārtiņa Seska karjeru un atklāj, kā rallijs kļuvis par vienu no skatītāju iecienītākajiem sporta veidiem Latvijā.

Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā Esztergom Nyrges rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Jonasam septītā vieta Spānijas MXGP posmā

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien Spānijā pasaules motokrosa čempionāta otrajā posmā MXGP klasē otrajā braucienā ieņēma septīto vietu, arī posma kopvērtējumā ierindojoties septītajā pozīcijā.

Ātruma cilts: kā tūkstošiem latviešu par F1 fano

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz pie Paula Timrota viesojas F1 līdzjutēju kluba vadītāja Rasa Zālīte, kas kopā ar domubiedriem apvienojusi jau vairāk nekā 2000 Latvijas formulas fanu.

Jonass izcīna ceturto vietu Argentīnas MXGP posmā

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien Argentīnā pasaules motokrosa čempionāta pirmajā posmā MXGP klasē otrajā braucienā ierindojās ceturtajā pozīcijā un divu braucienu summā izcīnīja arī ceturto vietu.

Jonass sāks parocīgā trasē © DIENA

Aizvadīt pilnu sezonu ir apņēmības pilns Latvijas labākais motokrosa braucējs Pauls Jonass (27 gadi), kurš nedēļas nogalē Argentīnā aizvadīs pasaules čempionāta pirmā posma sacensības prestižajā MXGP klasē. Šosezon paredzēti 20 posmi.