Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Rīgā

FOTO: Sporta laivu parāde Rīgas kanālā

Piektdienas pievakarē Rīgas pilsētas kanālā notika krāšņa laivu parāde, kurā piedalījās aptuveni 50 makšķerēšanas sporta laivas. Parāde notika Baltijā vērienīgāko makšķerēšanas sacensību – Garmin Predator Cup 2024 - ietvaros. Sacensībās, kas 16. un 17. augustā norisinās Rīgas apkārtnes upēs un ezeros, piedalās vairāk nekā 110 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas.

PTAC uzdod slēgt bīstamu vides objektu Rīgā - šūpoles Vērmanes dārzā

Dažas dienas pēc tam, kad bīstamības dēļ ierobežota vides objekta izmantošana Doma laukumā, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) uzdevis slēgt arī vides objektu - šūpoles Vērmanes dārzā, aģentūru LETA informēja PTAC Patērētāju atbalsta, sabiedrības informēšanas un komunikāciju daļas vadītāja Sanita Gertmane.

Rīgas osta paplašina stividoruzņēmumu klasteri – kravu operācijas uzsāk SIA Ekogiria

Līdz ar pirmā kravas kuģa apkalpošanu pie savas piestātnes, Rīgas ostas stividorkompānijām (jūras kravu termināļiem) pievienojies jauns uzņēmums - SIA Ekogiria, kura pamatdarbība ir lejamkravu, galvenokārt, biodegvielas uzglabāšana un pārkraušana. Pirmais Ekogiria apkalpotais kuģis Rīgas ostā ir tankeris Johann Essberger, kas no Rīgas uz Roterdamu aizveda 4200 tonnu biodegvielas. Plānots, ka turpmāk šāda apjoma krava no Ekogiria termināļa tiks nosūtīta reizi mēnesī.